Jennifer Hudson liittyy Smash-näyttelijäkaartiin

Oscar-voittaja Jennifer Hudson tähdittää Smashin toisen tuotantokauden avausjaksoa 12.5. klo 22.

Menestynyt Jennifer Hudson, 31, liittyy Smash-sarjan näyttelijäkaartiin. Hän esittää toisella tuotantokaudella Broadway-tähti Veronica Moorea, joka antaa nouseville musikaalitähdille uravinkkejä.

Smashin 12.5. nähtävässä avausjaksossa Hudson pääsee heti hurmaamaan laulutaidoillaan ja esittää kappaleen Mama Makes Three sekä Katherine McPheen kanssa duettona On Broadway -biisin.

Rooli sarjassa on suuri haaste

Hudson paljastaa Enterntainment Weekly -lehdessä suostuneensa Smash-rooliin heti, kun sitä tarjottiin.

– Sarjan avulla sain kokemusta Broadway-esiintymisestä. Tämä tuntui suurelta loikkaukselta, mutta on upeaa sukeltaa maailmaan, jossa haluan jonain päivänä luoda uraa.

Televisio-ohjelman teko yllätti valkokankangasta kaunistaneen tähden.

– Kyseessä on jatkuva luomisprosessi niin monella eri tasolla. Ensin olet studiolla, sitten harjoittelet koreografiaa ja lopulta pääset näyttelemään. Tämä on suuri haaste, mutta rakastan sitä!

American Idol -kilpailusta julkisuuteen noussut laulaja voitti Oscar-palkinnon roolistaan Dreamgirls-elokuvassa. Hänen debyyttialbuminsa palkittiin Grammylla. Urallaan Hudson on myynyt miljoonia albumeita ja esiintynyt muun muassa Yhdysvaltain presidentille Barack Obamalle.

Smash AVAlla 12.5. alkaen sunnuntaisin klo 22Teksti ja kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja