Jennifer Anistonilta riipaiseva paljastus Matthew Perryn kuolinpäivältä

Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry on kuollut 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta 1:35
Frendeistä tuttu näyttelijä Matthew Perry kuoli lokakuun lopulla 2023 vain 54-vuotiaana – löytyi lähteiden mukaan porealtaasta

Matthew Perry oli onnellinen ja hyvässä kunnossa ennen kuolemaansa, hänen näyttelijäkollegansa Jennifer Aniston kertoi Variety-lehdelle.

Perry kuoli 54-vuotiaana kotonaan Los Angelesissa 28. lokakuuta. Perry löydettiin porealtaastaan. Hän oli kamppaillut lähes koko aikuisikänsä päihderiippuvuuden kanssa, mutta lähipiirin mukaan hän oli viimein selättänyt mörkönsä.

– Hän oli onnellinen. Hän oli terve. Hän oli lopettanut tupakoinnin. Hän oli pääsemässä kuntoon. Hän oli onnellinen, muuta en tiedä, ensimmäisen haastattelunsa Perryn kuolemasta antanut Aniston kommentoi kyyneltensä läpi Varietylle.

Aniston ja Perry ystävystyivät supersuositussa Frendit-sarjassa, jota esitettiin vuosina 1994–2004. Perry briljeerasi sarjassa komediataidoillaan Chandler Binginä. Aniston teki läpimurtonsa Hollywoodissa puolestaan esittämällä Rachel Greenin hahmoa. Bingin rooli jäi Perryn ylivoimaisesti suosituimmaksi ja tunnetuimmaksi urallaan.

Aniston kertoi Varietylle olleensa Perryn kanssa yhteydessä tekstiviestein vielä miehen kuolinpäivän aamuna

– Hauska Matty. Hänellä ei ollut kipuja. Hän ei kamppaillut. Hän oli onnellinen, Aniston kuvaili miehen kuntoa.

– Toivottavasti hän tietää, että häntä rakastettiin tavalla, jota hän ei olisi koskaan uskonut, Aniston jatkoi.

Frendit-kuusikko palasi yhteen muistelemaan suosikkisarjaa vuonna 2021. Perry oli juuri tuolloin viimeistelemässä rankasta elämästään kertovaa kirjaansa, joka julkaistiin suomeksi tänä vuonna nimellä Frendit, rakkaudet ja iso kamala juttu.

Perry haudattiin marraskuussa Forest Lawn Memorial Parkin hautausmaalle Hollywood Hillsiin.

Hautajaisiin osallistui Perryn perheenjäsenten lisäksi myös koko muu Frendien näyttelijäviisikko: Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc ja Lisa Kudrow.

Lue myös:

    Uusimmat