Mainos

Jennifer Aniston tukee eronnutta Courteney Coxia

Näyttelijätär Courteney Cox ei ole jäänyt asumuseronsa jälkeen yksin. Tukena ja lohtuna on ollut tähden paras ystävä Jennifer Aniston.

Tieto Courteney Coxin ja David Arquetten asumuserosta tuli julki alkuviikosta. Cox on hakenut tukea suruunsa Frendit-kollega Jennifer Anistonilta, joka on yksi Coxin parhaista ystävistä.

Aniston kiiruhti saman tien Coxin tueksi, mutta toivoo kuitenkin, että hänen ystävänsä ei kiirehdi avioeroa. Aniston uskoo, että Cox ja Arquette voisivat selvittää ongelmansa avioeron sijaan.

– Jennifer on tiennyt pariskunnan ongelmista jo jonkin aikaa, mutta toivoi, että he voisivat selvittää erimielisyytensä.Hän tietää, kuinka tuskallinen avioero voi olla ja haluaa, että Cox ja Arquette yrittäisivät kaikin keinoin pysyä yhdessä, PopEaterin lähde juoruaa.

– Courteney oli Jenniferin tukena, kun tämä erosi Brad Pittistä. Nyt on Jenniferin vuoro auttaa Courteneyta. Sitä vartenhan ystävät ovat, lähde jatkaa.

Cox ja Arquette työskentelevät molemmat tällä hetkellä Scream 4 -elokuvan kuvauksissa. Elokuvan kuvauspaikalta raportoidaan, että pariskunnan välit ovat todella kireät, mutta he yrittävät pitää yhteisen linjan 6-vuotiaan Coco-tyttärensä vuoksi.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuva: WireImage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.