Jenni Alexandrova paljastaa somessa: aloittaa työt uudella radiokanavalla

Haastattelussa radiojuontaja Jenni Alexandrova 3:18
Haastattelussa radiojuontaja Jenni Alexandrova

Jenni Alexandrovan ääntä voi jatkossakin kuulla radioaalloilla.

Juontaja Jenni Alexandrova kertoi hiljattain Instagramissa lopettavansa työnsä Me Naiset Radiossa.

Samalla kun Alexandrova kertoi jättävänsä Me Naiset radion, hän paljasti aloittavansa loppiaisen jälkeen työt uudella radiokanavalla.

– Minulla tulee olemaan radio-ohjelma yhdellä kanavalla, mutta tuottamaani sisältöä voi kuulla Suplan lisäksi muillakin radiokanavilla, hän kirjoitti joulun alla tekemässään päivityksessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alexandrova paljasti Instagram-tilillään tiistaina, että aloittaa työt Aito Iskelmä -radiokanavalla tammikuun 10. päivä.

– Ja kuten aina muutoksen edessä seison nytkin itsevarmana ja valmiina kaikkeen. Jalat toki tutisevat ja jännittää, koska kaikkeus on vielä täysi mysteeri -mutta eihän muut mua kiinnostakaan, hän kirjoittaa postauksensa kuvatekstissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Alexandrova kertoo postauksessaan, että juontaa kanavalla lähetystä arki-iltaisin.

Me Naiset Radio aloitti toimintansa tammikuussa 2021 korvaten aikaisemmin samalla taajuudella lähes 14 vuotta toimineen Radio Aallon.

Iltalehti uutisoi aikaisemmin, että Me Naiset Radiosta on vuoden aikana lähtenyt jo neljä juontajaa. Ennen Alexandrovaa työnsä kanavalla lopettivat juontajat Alina Kangasluoma, Ida-Liina Huurtela sekä Elli Collan.

Lue myös:

    Uusimmat