Mainos

Jenkkisivusto kokosi ohjeet "lumen turvalliseen syömiseen" – haastatteli jopa asiantuntijaa

Nettisivu on julkaissut ohjeet lumen turvalliseen syömiseen. 

”Älä syö keltaista lunta” on suomalaislapsille tuttu neuvo. Amerikkalaiset ilmeisesti tarvitsevat hieman lisäohjeistusta, sillä Inverse-nettisivu on julkaissut ohjeet lumen turvalliseen syömiseen.

”Aloitat työntämällä kielesi ulos, sitten ehkä nuolet jääpuikkoa, ja sitten alat ajatella: 'voin syödä lunta, eikö?'”, sivusto kirjoittaa ja kertoo sitten, että lunta todella voi syödä – mutta se ei aina ole hyvä idea.

Inverse on amerikkalainen nettilehti, joka on suunnattu nuorille miehille.

Lehden haastattelema lumiekspertti Jordy Hendrikx on, kyllä, kokeillut lumen syömistä. Hendrikxin mukaan lumen syöminen on melko turvallista.

– Se ei ole täysin puhdasta, mutta se on melko hyvää, Hendrikx kuvailee kokemusta.

Hendrikxin mukaan juuri aurattua lunta, harmaata loskaista lunta ja keltaista lunta tulee välttää. Hän myös neuvoo välttämään lumen nautiskelua saasteista kärsivillä alueilla.

Inversen mukaan paras tapa syödä lunta on pyydystää lumihiutaleita kielelleen. Juuri satanutta ensilunta sivusto ei suosittele syötäväksi, sillä ensilumi nappaa Hendrikxin mukaan matkalla ilmasta saasteita, jotka satavat lumen mukana maahan. Lopuksi Hendrikx kuitenkin kannustaa lumensyönnin pariin.

– Se on aivan sopivaa. Siinä, että syö hieman lunta, ei ole mitään väärää.

Lähde: Inverse.com

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.