Jean Todt kertoi äskettäisestä vierailustaan Michael Schumacherin luona: verestivät yhdessä ikimuistoista hetkeä

Viimeistä vuottaan FIAn puheenjohtajana toimiva Jean Todt kertoi Frankfurter Allgemeinen tuoreessa haastattelussa vierailuistaan Michael Schumacherin luona.

Todtista ja Schumacherista tuli läheiset ystävykset heidän työskenneltyään yhdessä Ferrarilla vuosina 1996–2006.

Viimeisten noin seitsemän vuoden ajan Todt on ollut yksi niistä harvoista, jotka ovat saaneet vierailla lasketteluonnettomuudessa vakavasti loukkaantuneen Schumacherin luona.

– Tämä on erittäin henkilökohtainen aihe. Onnettomuus johti hänen vammautumiseensa, kuten kaikki tietävät. Yli seitsemän vuoden ajan hän ja hänen perheensä ovat taistelleet saavuttaakseen edistystä. Tärkeintä on, että hän jatkaa taistelemista, Todt sanoi saksalaislehdelle.

Todt ei halua puhua Schumacherin toipumisen edistymisestä, mutta sanoo vierailevansa tämän luona kaksi kertaa kuukaudessa. Kuten jo aiemmista haastatteluista on käynyt ilmi, Todt katsoo Schumacherin kanssa toisinaan F1-kisoja.

– Muutama viikko sitten katsoimme hänen voittonsa Suzukassa vuonna 2000.

21 vuoden takainen Japanin GP oli F1-kauden toiseksi viimeinen osakilpailu, ja sen voittamalla Schumacher varmisti uransa kolmannen maailmanmestaruuden, ensimmäisensä Ferrarilla ja Ferrarin ensimmäisen kuljettajien MM-tittelin sitten vuoden 1979 ja Jody Scheckterin.

Lue myös:

    Uusimmat