Jean Todt kommentoi Michael Schumacherin tilaa

Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n puheenjohtaja Jean Todt kertoi saksalaislehti Bildille päivitystä vuonna 2013 vakavaan lasketteluonnettomuuteen joutuneen Michael Schumacherin tilasta.

F1-sarjan seitsenkertainen maailmanmestari Schumacher on ollut visusti sivussa julkisuudesta. Saksalaislegendan ja tämän perheen läheinen ystävä Todt puhui Bildille Schumacherista.

– Hän selvisi lääkäreiden työn ja Corinnan avun ansiosta, mutta ei ilman seuraamuksia. Nyt taistellaan seuraamuksia vastaan. Toivomme, että asiat paranevat hitaasti mutta varmasti, Todt sanoi. 

Se on epäselvää, että mitä Todt tarkoittaa seuraamuksilla. Hän oli puhunut kesäkuussa ranskalaislehti Le Figaron haastattelussa onnettomuudesta seuranneesta haitasta. Schumacher sai onnettomuudessa vakavan päävamman.

75-vuotias Todt antoi myös suurta ylistystä Schumacherin vaimolle Corinnalle, joka on ollut naimisissa F1-legendan kanssa vuodesta 1995 lähtien.

– Olen viettänyt paljon aikaa Corinnan kanssa Michaelin vuoden 2013 joulukuun 29. päivänä sattuneen lasketteluonnettomuuden jälkeen. Hän on upea nainen ja pyörittää perhettä, Todt totesi. 

Pääkuvan videolla Mika Salo kertoo muistojaan Michael Schumacherista.

Lue myös:

    Uusimmat