Jättipanokset kasautuvat – Euroopan jättiläiset iskivät toisiaan vuorotellen, asiantuntija ihaili: "Puolustus oli reikäjuustoa"

Federico Dimarco kiitti Nicolo Barellan kauniista syötöstä – Inter yhteismaaleissa jo 2–0-johtoon 1:16

Mestarien liigan viime kevään finaalijoukkue ja Italian pääsarjaa johtava Internazionale on kiinni puolivälieräpaikassa, kun neljännesvälierien toista osaottelua Atletico Madridia vastaan on takana yksi puoliaika.

Maali on nähty molemmissa päissä. Ensin italialaispuolustaja Federico Dimarco lunasti Nicolo Barellan laatutarjoilun ja vei 33. minuutilla vieraat 1–0-johtoon. Yhteismaalit olivat tässä vaiheessa avausosan myötä Interin eduksi jo 2–0.

– Tämä oli loistavasti pelattu maali Interiltä. Dimarco viimeistelee upeasti, mutta oleellista tässä on se, miten se pelataan. Jatkuvasti syötetään eteenpäin, kasvojen suuntaan. Tuo puolustus oli reikäjuustoa, MTV Urheilun asiantuntija Mika Väyrynen sanoi tauolla.

Atletico iskeytyi takaisin kamppailuun vain kaksi minuuttia myöhemmin, kun Antoine Griezmann vältti paitsion ja viimeisteli lähietäisyydeltä otteluparin kaventaneen tasoitusmaalin.

Jos varsinainen peliaika päättyy yhteismaalien osalta tasan, edessä on mitaltaan kaksi kertaa 15 minuuttia kestävä jatkoaika, jonka jälkeen lauotaan tarvittaessa rangaistuspotkukilpailu.

Illan toisessa ottelussa Dortmund on PSV:tä vastaan tauolla kiinni jatkopaikassa Jadon Sanchon osuman turvin.

Videotarkastus armahti Atletico Madridin – Antoine Griezmannin maali herätti toiveet Madridissa 1:47