Märtha Louise ja shamaanirakas joutuvat pitämään taukoa toisistaan – prinsessa vuodattaa ylistäviä sanoja kumppanistaan

Norjan prinsessa Märtha Louise ja hänen amerikkalainen shamaanimiehensä joutuvat oleskelemaan eri mantereilla, kertoo Svensk Damtidning.

Norjan prinsessa Märtha Louise on puhunut julkisuudessa avoimesti erityisherkkyydestään.

Viime keväänä Märtha Louise kohautti viime keväänä julkistamalla seurustelevansa shamaani Durek Verrettin kanssa.

Hän ylistää Svenska Dagbladetille antamassaan tuoreessa haastattelussa sitä, kuinka ymmärtäväisesti uusi kumppani on suhtautunut hänen erityisherkkyyteensä. Prinsessan mukaan pariskuntaa yhdistää kiinnostus henkisiin ja yliluonnollisiin asioihin.

– On upeaa pystyä jakamaan asioita, jotka ovat minulle tärkeitä ja olla sellaisen ihmisen kanssa, joka ymmärtää ja hyväksyy minut sellaisena kuin olen, Märtha Louise sanoi ruotsalaislehdelle.

Toinen ruotsalaislehti Svensk Damtidning kuitenkin kertoo, että pari joutuu "pitämään taukoa toisistaan" vastahakoisesti.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Märtha Louise asustaa Norjassa ja Durek kotikonnuillaan Los Angelesissa. Märtha Louisen kerrotaan tahtovan pysytellä kolmen tyttärensä lähellä, sillä ex-puoliso ja lasten isä Ari Behn  kuoli joulunpäivänä.

– Hän keskittyy nyt ensisijaisesti äidin rooliin, lähipiiristä hiiskutaan.

Parin uskotaan tapaavan jatkossa lähinnä silloin, kun Durek tekee työmatkoja Eurooppaan, jolloin Märtha Louisella on mahdollisuus matkata tapaamaan rakastaan esimerkiksi Lontooseen.

Herkäksi syntynyt -kirjan julkaissut prinsessa on aikaisemmin kertonut uskovansa enkeleihin ja käsillä parantamiseen.

– He tuntevat minut hyvin, eivätkä olleet eniten yllättyneitä. Isäni sanoi sen hyvin; "En välttämättä ole samaa mieltä lasteni kanssa, mutta rakastan heitä silti", hän kuvaili suorassa lähetyksessä vieraillessaan Suomessa viime keväänä. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja