Jasper Pääkkönen MTV:lle virheen aiheuttamasta Löyly-kohusta: ”Suomeksi sanottuna v*tuttaa”

Jasper Pääkkönen kertoo MTV:lle, että Löyly-ravintolan terassin aukioloaikojen perimmäinen ongelma on yhä avoinna ja virheellisen tiedon leviäminen ottaa päähän. 

Tänään Pääkkönen pyysi avoimesti anteeksi aluehallintovirastolta. Hän korostaa MTV:lle, että perimmäinen ongelma ei kuitenkaan ole poistunut.

Jasper Pääkkönen on yhä sitä mieltä, että hänen ja Antero Vartian pyörittämää Helsingissä sijaitsevaa Löyly-ravintolaa on kohdeltu eriarvoisesti, vaikka lupahakemusta pidemmälle terassin aukioloajalle ei Roayl Ravintoloiden toimesta pantu aluille, kuten Pääkköselle aiemmin oli virheellisesti kerrottu. 

– Mitä saamaani virheelliseen ja väärään tietoon tulee, totta kai olen pettynyt siihen, että olen saanut tietoa, joka ei pidä paikkaansa. Suomeksi sanottuna asia suorastaan vituttaa aivan armottomasti monestakin ilmiselvästä syystä, eikä vähiten siksi, että olen tarkistanut asian monta kertaa, ja saanut aina saman vastauksen, ja sen pohjalta kirjoitin osan kannanotostani. Royal on tänään julkisesti tiedottanut väärän tiedon antamisesta ja pyytänyt anteeksi, ja hyvä niin, Pääkkönen kertoo.

Pääkkönen myöntää, että oli kohtuutonta ja epäreilua kritisoida viranomaisia toiminnasta, joka ei ollutkaan heistä riippuvaista.

– Mutta alkuperäisen kirjoitukseni varsinainen ja pääasiallinen ongelma epätasa-arvoisesta viranomaiskohtelusta on yhä olemassa. Löyly on yhä saanut eriarvoisen kohtelun viranomaisilta ja joutuu sulkemaan ovensa muita aikaisemmin siitä huolimatta, että lupia haettiin samoille ajoille kuin kilpailijoilla. Myös viranomainen on puhelimitse myöntänyt, että tämä on epäreilu tilanne ja asia pitää käsitellä mahdollisimman pian uusiksi. Ongelma on se, että asiaa käsittelevä henkilö on kesälomalla.

"Saamani väärä tieto vei mattoa varsinaisen ongelman alta"

Jasper Pääkkönen kertoo olevansa harmissaan siitä, että virheellinen tieto on lähtenyt leviämään. Hän sanoo puhuvansa julkisesti vain asioista, joiden todenperäisyyden hän on tarkistanut.

– Nyt tein tarkistustyön moneen kertaan, ja sain toistuvasti väärää tietoa vastaukseksi. On ahdistavaa, että saamani väärä tieto vei mattoa varsinaisen ongelman alta, ja että esitin julkisesti sen pohjalta väitteitä viranomaisen toiminnasta jatkolupahakemuksen osalta.

Jasper Pääkkönen on ollut viikon vaeltamassa tundralla, eikä ole toistaiseksi lukenut aiheesta kirjoitettuja juttuja.

– En ole ehtinyt netin ääreen vielä lainkaan reissusta palattuani, Pääkkönen kuittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat