Jasmin Hamidin toinen raskaus on täysin erilainen kuin aiempi – kärsii samasta oireesta kuin prinsessa Diana

Jasmin Hamid kertoo blogissaan, että hänen toinen raskaus on ollut kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista.

Sijoitusbloggaajana, näyttelijänä ja poliitikkona tunnettu Jasmin Hamid kertoi muutama päivä sitten odottavansa toista lastaan.

Nyt hän kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan tarkemmin raskaudestaan ja siitä, kuinka se eroaa täysin aiemmasta. Näyttelijällä on ennestään puolitoistavuotias Adil-poika. 

Hamid kertoo ensimmäisen raskautensa olleen ihana. Hän kertoo kärsineensä tuolloinkin lievästä pahoinvoinnista, joka ajoittui pelkästään iltaan. 

– Iho oli paremmassa kunnossa kuin koskaan, mitään paikkaa ei kolottanut ja nukuin loppuun asti todella hyvin. vaikka masu oli iso, se tuntui pieneltä ja olo kevyeltä. Loppuraskaudesta olin väsynyt matalien ferritiiniarvojen johdosta, mutta mikäs siinä, otin päikkärit kaksi kertaa päivässä, hän kirjoittaa blogissaan.

Hamidin toinen raskaus on puolestaan kaikkea muuta kuin ruusuilla tanssimista. Hän kertoo aavistaneensa jo viidennen viikon alussa olevansa raskaana. 

– Hajut tuntuivat voimakkailta ja olo oli jotenkin hutera. Jo samana iltana raskaustesti vahvisti asian. Muutamassa päivässä huteruus muuttui pahoinvoinniksi ja homma eteni nollasta sataan. Tällä kerralla pahoinvointi ei ollut sellaista kivaa pikkuetovuutta, jonka olisi voinut ratkaista pötköttelemällä sohvalla ja katsomalla telkkaria. Mikään ei pysynyt sisällä, enkä pystynyt kuin vaikeroimaan ja halailemaan oksennussaavia. 

Hamid oli varannut yksityislääkäriltä varhaisultran, jotta voisi selvittää, että onhan kaikki kunnossa. Perheen onneksi sikiö voi hyvin. 

– Gynekologi oli aivan ihana ja lohdutti minua sillä, että myös Prinsessa Diana ja Herttuatar Catherine olivat lehtitietojen mukaan kärsineet voimakkaasta raskauspahoinvoinnista. 

Hamid kirjoittaa, että oksentelua oli hänen onnekseen lopulta ainoastaan viikon ajan. 

Lue koko postaus täältä.

Lue myös:

    Uusimmat