Jaromir Jagr rajussa liikenneonnettomuudessa – "Luulin sen olevan loppuni"

Tshekin kiekkolegenda Jaromir Jagr kertoi Instagramissa, että hän joutui rajuun liikenneonnettomuuteen. Jagr julkaisi kuvan auton saamista vaurioista.

Jagr kirjoitti pitkän julkaisun onnettomuudesta ja otti syyt niskoilleen. Tshekkiläinen kertoi, että hän oli ylittämässä risteystä, kun onnettomuus sattui.

– Siinä oli paljon liikennettä, enkä ehtinyt reagoimaan raitiovaunuun, joka kulki kovaa vauhtia samaan suuntaan kanssani, Jagr kertoi ja totesi, että huomioi raitiovaunun vasta, kun se oli puolen metrin päässä.

– Luulin sen olevani loppuni. Olen aina uskonut, että suurempi voima valvoo minua ja sen sain nähdä jälleen tänään. Kiitos jumala. Tärkeintä kuitenkin on se, että raitiovaunun matkustajille ei käynyt mitään. Nyt haluan laittaa tämän surullisen tapahtuman taakseni. Haluan kiittää kaikkia ymmärryksestä ja avusta, jonka sain paikan päällä, Jagr sanoi.

50-vuotias Jagr pelasi päättyneellä kaudella Kladnossa Tshekin liigaa. Hän pelasi NHL:ssä 1733 runkosarjaottelua ja teki 1921 pistettä. Jagr voitti Stanley Cupin kahdesti Pittsburgh Penguinsin paidassa vuosina 1990 ja 1991.

Katso alta Jagrin julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat