Kiira Korpi pahassa onnettomuudessa New Yorkissa

Kilpauransa päättänyt taitoluistelija Kiira Korpi kertoi Instagramissa joutuneensa vakavaan onnettomuuteen puolitoista viikkoa sitten New Yorkissa. Korpi oli pyörtynyt ja lyönyt päänsä kivilattiaan.

Korpi kertoi julkaisussaan olleensa matkalla New Yorkissa, kun hän oli pyörtynyt asuintalon käytävällä ja lyönyt päänsä sekä kasvonsa kivilattiaan. Korpi sai onnettomuudessa aivotärähdyksen, murtuneen nenän ja useita tikkejä kasvoihinsa sekä päähänsä. Korven mukaan fyysisten vammojen ohella tapahtunut on vaikuttanut myös hänen henkiseen hyvinvointiin.

– Se ei ole ollut rehellisesti sanottuna ollut hyvää ennen onnettomuutta. Joskus koen tällaista ylivoimaista pelkoa, että jos menen paniiikkiin ja tarvitsen apua, niin minulla ei ole ketään tukenani, Korpi kirjoitti.

34-vuotias Korpi kiitti julkaisussaan perhettään ja ystäviään kaikesta saamastaan tuesta. Lopuksi hän kiitti itseään rohkeudesta olla haavoittuvainen ja siitä, että pyysi apua.

– Uskon, että tämä onnettomuus avasi jotain minussa. Minusta tuntuu, että niin monien ihmisten avun kautta pystyn aloittamaan tämän vanhan pelon käsittelyn ja todella luottamaan ihmisiin sekä itseeni uudella tavalla, Korpi totesi.

Alla Korven julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat