Jarmo Koski 70 vuotta! Legendaarinen näyttelijä noudattaa erityisesti yhtä elämänohjetta: "Se tuottaa mielestäni kaikkea hyvää"

19:18
Seppo Taalasmaan rakastettu näyttelijä Jarmo Koski muistelee matkaansa Salatuissa elämissä. Näin kaikki alkoi!

Jarmo Koski jakoi elämänohjeensa. Rakastettu näyttelijä täyttää perjantaina 2.7. pyöreät 70 vuotta.

Erityisesti SalkkareidenSeppo Taalasmaanatunnettu Jarmo Koskitäyttää 70 vuotta heinäkuun toisena päivänä. Konkarinäyttelijä kertoo juhlivansa pyöreitä vuosia perhepiirissään. 

– Juhlimme 50-vuotispäiviäni Kreetalla 37 hengen seurueella. 60-vuotispäivät kuluivat puolestaan Kefalonian saarella perheen kesken, Koski kertoo MTV Uutisille.

Tänä vuonna matkustaminen ei onnistu, joten tiedossa on rauhallinen mökkiviikonloppu perheen kesken.

– Olemme vuokranneet mökin Uudeltamaalta, joten suuntaamme sinne vaimoni, lasten ja heidän kumppaniensa kanssa, hän paljastaa.

Ihmisille Koskella on yksi elämänohje, jonka mukaan hän pyrkii itsekin elämään. 

– Sellainen mitä haluaisin itsekin noudattaa on, että suhtautuisi elämään kuin lapset. Ei haikaile menneitä, eikä odota tulevia, elää hetki kerrallaan.

– Se ei tarkoita, ettei saisi suunnitella, vaan että tarkastelee elämää uteliaisuudella ja positiivisuudella. Se tuottaa mielestäni kaikkea hyvää sekä itselle että muille. On myös hauskempi elää, jos suhtautuu niin.

Kosken kasvot tunnistetaan eritoten Seppo Taalasmaana, jota hän ehti näytellä yhteen putkeen 14 vuotta. Sittemmin hahmo on vieraillut sarjassa muutamaan otteeseen. 

–  Kai se joskus kyllästyttää, että minut nähdään siviilissäkin usein Seppona. En kehtaa siitä kuitenkaan määräänsä enempää valittaa, sillä syyttömiä muut ihmiset siihen ovat, että ilmestyn päivittäin heidän olohuoneisiinsa.

Koski on tehnyt urallaan paljon muutakin, kuten esimerkiksi lukuisia animaatiodubbauksia ja teatteritöitä.

– Näyttelin Mika Waltarin Rakas lurjus -näytelmässä ja se jos joku oli hemmetin hauskaa. Siinä oli mukavat työtoverit, joiden kanssa oli hiton hauska näytellä.

Koski haluaakin painottaa teatterin merkitystä.

– Liveyleisö on kuninkuuslaji tässä hommassa. He elävät mukanasi ja kokevat jotain. Sen voi tuntea myös omassa kehossa. Yhteisöllisyys on aivan loistavaa, Koski hehkuttaa.

Pitkän uran varrelle on mahtunut myös mieleenpainuvia fanikohtaamisia.

– Eräs mummeli antoi minulle avaimenperän ja sanoi, että jos sattuisin tulemaan heille talonmieheksi. Se olisi ollut hänestä hirmuisen kivaa.

– Valitettavasti en ole kovin taitava käytännön jutuissa. Jos pitää esimerkiksi koota jotain huonekaluja, ne menevät aina väärin päin tai jotenkin pieleen, näyttelijä nauraa.

Salatut elämät on kesätauolla ja palaa uusin jaksoin elokuussa. Voit katsoa kevätkauden jännittävän päätösjakson mtv-palvelusta! Sieltä löytyvät myös kesäuusinnat!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja