Jarmo Kekäläisen johtama Blue Jackets sai tylyn viestin NHL:ltä – "Tämä on pettymys"

Pekka Rinne odottaa NHL-kauden jatkumista:"Kohta pitäisi miettiä matkustamista" 2:29
Pekka Rinne odottaa NHL-kauden jatkumista: "Kohta pitäisi miettiä matkustamista."

Jääkiekon NHL ilmoitti maanantaina Columbus Blue Jacketsille ja Minnesota Wildille, etteivät ne ole isäntäkaupunkien joukossa, jos huippuliiga pyörähtää uudelleen käyntiin, uutisoi The Athletic.  

NHL suunnittelee kauden jatkamista kahdessa kaupungissa, jotta suojautuminen koronavirukselta olisi mahdollisimman tehokasta. Columbus ja Minnesota olivat kymmenen kaupungin ehdokaslistalla, mutta nyt NHL on karsinut ne pois. 

Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen selvitti, ettei NHL perustellut ratkaisuaan sen kummemmin. 

– Heidän mielestään esityksessämme oli paljon positiivista, mutta he päättivät toisin. Tämä on pettymys, mutta toisaalta olimme viimeisten ehdokkaiden joukossa. Poimimme tästä positiiviset asiat ja jatkamme eteenpäin, Kekäläinen kommentoi. 

Blue Jacketsin kapteeni Nick Foligno yllättyi, sillä Columbuksen kaupungin koronatoimet ovat olleet ripeitä ja tehokkaita. 

– Tämä on kova uutinen, sillä kaupunki on tehnyt loistavaa työtä koronaviruksen hillitsemisessä. Uskoin, että NHL pitää kaupunkiamme täydellisenä ehdokkaana isännäksi.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Listalla ovat vielä Chicago, Dallas, Edmonton, Las Vegas, Los Angeles, Pittsburgh, Toronto ja Vancouver. Kärkiehdokkaana pidetään Las Vegasia. Toisen valinnan uskotaan kohdistuvan Kanadaan eli Edmontoniin, Torontoon tai Vancouveriin.  

Lue myös:

    Uusimmat