Järkyttävät kuvat Tampereelta: Jahdattu murhamies jätti jälkeensä verivanan – MTV Uutiset tapahtumapaikalla

Järkyttävät näky Tampereelta: Jahdattu murhamies jätti jälkeensä verivanan 2:01
Tällaiset verijäljet tappaja jätti jälkeensä.

Poliisi etsii edelleen miestä, jota epäillään Viialan kaupunginosassa tapahtuneesta verisestä murhasta. Poliisi jahtasi eilen veristä epäiltyä, joka on massiivisista etsinnöistä huolimatta edelleen karkuteillä. 

Vaarallista murhamiestä etsitään Tampereella – poliisi kertoi viimeisimmät tiedot suorassa lähetyksessä 2:41
Näin poliisi kertoi eilen tapauksesta MTV Uutiset Livelle.

Poliisin mukaan rikos tapahtui Vasaratiellä, missä keski-ikäinen mies surmattiin eilen tiistaina kello 6.00–7.13 välisenä aikana omassa asunnossaan.

Tapahtumapaikka hyvin verinen

MTV Uutiset vieraili aamulla tapahtumapaikalla, missä poliisi on eristänyt maantasolla sijaitsevan talon pienen terassipihan. 

Verijäljet ovat edelleen selvästi ovenkahvassa ja terassinoven ikkunassa. Verijälkiä on runsaati myös muualla rakennusta ympäröivällä alueella. 

Nuorehko, noin 175 senttinen mies

Poliisi kertoi jo eilen, että epäillyn murhaajan poistumisreitti on pystytty seuraamaan pitkälle verijälkivanan vuoksi. Viimeisen kerran epäillyn murhajan tuntomerkkeihin sopiva mies nähtiin eilen aamulla noin kello 9 ja 10 välillä Tampereen Leipakantiellä moottoritien alikulun kohdalla.

Poliisi on pyytänyt vihjeitä miehestä, joka on nuorehko aikuinen mies. Hän on noin 175 senttiä pitkä, hoikka tai normaalivartaloinen ja parraton.

Miehellä on ollut ainakin jossain vaiheessa päässään tumma pipo, jonka alareuna on taitettu kaksin kerroin. 

Lue myös:

    Uusimmat