Järkyttävät kuvat Tampereelta: Jahdattu murhamies jätti jälkeensä verivanan – MTV Uutiset tapahtumapaikalla

2:01
Tällaiset verijäljet tappaja jätti jälkeensä.

Poliisi etsii edelleen miestä, jota epäillään Viialan kaupunginosassa tapahtuneesta verisestä murhasta. Poliisi jahtasi eilen veristä epäiltyä, joka on massiivisista etsinnöistä huolimatta edelleen karkuteillä. 

2:41
Näin poliisi kertoi eilen tapauksesta MTV Uutiset Livelle.

Poliisin mukaan rikos tapahtui Vasaratiellä, missä keski-ikäinen mies surmattiin eilen tiistaina kello 6.00–7.13 välisenä aikana omassa asunnossaan.

Tapahtumapaikka hyvin verinen

MTV Uutiset vieraili aamulla tapahtumapaikalla, missä poliisi on eristänyt maantasolla sijaitsevan talon pienen terassipihan. 

Verijäljet ovat edelleen selvästi ovenkahvassa ja terassinoven ikkunassa. Verijälkiä on runsaati myös muualla rakennusta ympäröivällä alueella. 

Nuorehko, noin 175 senttinen mies

Poliisi kertoi jo eilen, että epäillyn murhaajan poistumisreitti on pystytty seuraamaan pitkälle verijälkivanan vuoksi. Viimeisen kerran epäillyn murhajan tuntomerkkeihin sopiva mies nähtiin eilen aamulla noin kello 9 ja 10 välillä Tampereen Leipakantiellä moottoritien alikulun kohdalla.

Poliisi on pyytänyt vihjeitä miehestä, joka on nuorehko aikuinen mies. Hän on noin 175 senttiä pitkä, hoikka tai normaalivartaloinen ja parraton.

Miehellä on ollut ainakin jossain vaiheessa päässään tumma pipo, jonka alareuna on taitettu kaksin kerroin. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja