Poliisi: Tampereella liikkuu verinen murhamies – "Saattaa olla vaarallinen"

2:41

Poliisi etsii Tampereella miestä, jota epäillään murhasta Vasaratiellä.

Rikos tapahtui tänä aamuna kello 6.00–7.13 välisenä aikana. Uhri on keski-ikäinen mies. Hänet löydettiin kuolleena asunnostaan.

Poliisilla on käsitys teosta epäillyn miehen liikkeistä. Hän on poliisin mukaan poistunut paikalta maastoon ja noussut Leipakanteille.

Jälki jatkuu Leipakanteiltä lounaaseen kääntyvälle polulle ja siitä edelleen maastoon meluvallin päälle. Hän nousi Turtolankadun sillalle ja siitä Pyhäjärventielle. Sillan ylitettyään epäilty on kääntynyt etelään Pyykkiojankadun suuntaan.

Murhasta epäilty kadoksissa – vihjeitä kaivataan

Poliisi pyytää vihjeistä miehestä tai tämän liikkeistä.

Poliisin rikoksesta etsimä henkilö on nuorehko aikuinen mies, joka on noin 175 senttimetriä pitkä, parraton ja hoikka tai normaalivartaloinen.

Miehellä oli tumma pipo, jonka alareuna oli taitettu kaksin kerroin. Hänellä oli jalassaan ulkoiluhousun tyyppiset housut sekä mahdollisesti varrelliset kengät. Takki oli mustavalkoinen, ja siinä oli mahdollisesti jonkinlaista kirjoitusta, joka alkaa E-kirjaimella.

Poliisin mukaan mies on loukkaantunut ja vuotaa tai on vuotanut verta.

– Hän saattaa olla vaarallinen, poliisi tiedottaa.

Poliisi pyytää apua ja vihjeitä sähköpostiosoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi. Niitä vastaanotetaan myös numeroon 050 399 8024.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja