Mainos

Järkyttävää käytöstä! Kiusaajat heittivät kuuron pojan repun vessanpönttöön

Uusi kouluvuosi on alkanut. Se ei kuitenkaan ole mukava ajatus niille, jotka tietävät joutuvansa kiusatuksi.

Alex Hernandez, amerikkalainen teinipoika, sai tuta kouluvuoden alun masentavalla tavalla. Hernandez, joka on ollut kuuro yksivuotiaasta asti, löysi reppunsa sisältöineen koulun vessanpöntöstä jonkun varastettua sen sillä välin, kun poika itse oli hakemassa lounastaan kahvilasta.

Pönttöön joutuivat muun muassa pojan tabletti, pankkikortti, koulutarvikkeet sekä kuulolaitteen akku.

– Noiden oppilaiden mielestä on oikein kiusata kuuroa oppilasta, mutta ei se ole. Ei ole oikein kiusata jotakuta, joka on vammautunut, kuuro tai hänellä on kuulovaikeuksia. Tai ketään muutakaan, kuuroutensa vuoksi kiusaamiseen tottunut Hernandez kertoi KMTV:lle.

Poika kertoi myös, että häntä harmitti erityisesti äidinkielentehtävän pilalle meno. Tehtävän, jota varten hän oli työskennellyt ahkerasti. 

– Teen kovasti töitä tehtävien ja läksyjen parissa, koska haluan tehdä äitini iloiseksi ja tietävän, että olen tehnyt hyvää työtä kotiläksyjen parissa.

Henkilökunnalle selvisi turvakameran nauhoilta, että kaksi miespuolista oppilasta oli ottanut repun. Hernandez kertoo, ettei tunne heistä kumpaakaan. Pojan äiti totesi KMTV:lle, että koulu tunnisti oppilaat, jotka puolestaan puolustautuivat sanomalla koulun työntekijöille, etteivät tienneet Hernandezin kuuroudesta.

Koulu kertoo, että oppilaille on annettu asianmukainen rangaistus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hernandez ei halua sotaa kiusaajiensa kanssa.

– Haluan vain puhua heidän kanssaan. En halua taistella. Haluan puhua asiat selviksi. Ja puhua heidän vanhempiensa kanssa heistä, jotta he osaavat opettaa heille, miten toimia oikein.

Pojan äiti harkitsee kuitenkin rikosilmoituksen tekemistä.

Luokkatoverit tukevat poikaa täysillä. Eräs heistä päätti kerätä rahaa GoFundMe-joukkorahoitussivuston avulla, jotta Hernandez saisi korvattua pilalle menneet tavaransa. 800 dollarin tavoitteeseen päästiinkin jo tunneissa.

7:29

Lähteet: KETV, Scary Mommy, KMTV

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.