Jarkko Tamminen poseeraa hymyilevänä nuoruuskuvassa – tältä hän näytti, kun toimi risteilyisäntänä

3:21
Näin Masked Singer -panelistit reagoivat, kun Hiirulaisen täydellinen vedätys paljastui

Jarkko Tamminen nähtiin tänä syksynä suositussa Masked Singer Suomi -ohjelmassa.

Imitaattori Jarkko Tamminen ihastuttaa someseuraajiaan nuoruuskuvalla, jonka hän julkaisi Instagram-tilillään. Tammisen tuttava oli löytänyt kuvan, joka on vuodelta 1994. Kuvassa hymyilevä Tamminen poseeraa vihreässä uniformussa, kun hän on töissä M/S Kristina Brahella risteilyisäntänä.

– Silloin tein ekoja imitaatiokeikkoja risteilyvieraille ja kerroin nohevasti, miten kuuluu missäkin toimia. Aikamoista. Edeltävän kesän olin muuten samaisella laivalla kansimiehenä... Hyviä muistoja, Tamminen kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Tamminen nähtiin tänä syksynä suositussa Masked Singer Suomi -ohjelmassa, jossa hän sijoittui toiseksi. Finaalilähetyksessä etenkin Janne Kataja häkeltyi, kun Hiirulainen-hahmon takaa paljastui hänen hyvä ystävänsä.

– Yllätyin, että se oli Janne, joka ensimmäisenä alkoi minua epäillä. Ajattelin, että Maria Veitola on sellainen salapoliisi, joka keksii ensimmäisenä, Tamminen kertoi sunnuntaina pahimman pölyn laskeuduttua MTV Uutisille.

Moni panelisteista veikkasi pitkin kautta Hiirulaista naiseksi. Taitavaksi imitaattoriksi tiedetty Tamminen paljasti sunnuntain haastattelussa, että tämä oli tietoinen veto.

– Idea tuli tuotannolta: Mitä jos mies lähtisi esittämään naista? Ensin mietin, että eihän kukaan tiedä mun omaakaan lauluääntä, kertoo Tamminen, jonka mukaan tuotannon toive vaikutti todella paljon hahmon biisivalintoihin.

Lopulta hän kuitenkin suostui. Kun tuotanto vielä ehdotti, että hahmo voisi olla hiiri, Tamminen innostui.

– Olen jossain haastattelussakin kutsunut itseäni harmaaksi pieneksi hiirulaiseksi. On kiva vetää lavalla täysillä ja loistaa kaikkien hahmojen takana, mutta siviilissä voi olla harmaa hiirulainen.

7:22

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja