Hän tuli toiseksi Masked Singer -kilpailussa! Janne Kataja ei tunnistanut läheistä ystäväänsä maskin takaa

3:21
Katso videolta, kuka julkisuuden henkilö paljastuu Hiirulaisen takaa!

Masked Singer Suomi -ohjelma huipentui lauantaina 19.12. jännittävään finaaliin, jonka päätteeksi kruunattiin kolmanneksi, toiseksi sekä ensimmäiseksi kisassa tulleet hahmot. Ennen kaikkea katsojat pääsivät vihdoin näkemään, ketkä suomalaisjulkkikset ovat näiden hahmojen takana.

Masked Singerin jännittävä toinen kausi tuli päätökseensä lauantaina 19.12. MTV3-kanavalla. Tapahtumarikkaan kauden päätteeksi kruunattiin pronssisijalle, hopeasijalle sekä voittajaksi sijoittuneet hahmot ja julkisuuden henkilöt näiden hahmojen takana. 

Kilpailussa toiseksi tullut Hiirulainen yllätti identiteetillään niin yleisön kuin tuomaritkin. Kauden aikana kukaan ei osannut veikatakaan, että maskin takaa löytyisi juuri tämä henkilö. 

Tuomarit Maria Veitola, Jenni Kokander sekä Christoffer Strandberg arvailivat vielä juuri ennen paljastusta, että kyseessä olisi hyvinvointiyrittäjä Jutta LarmJanne Kataja oli puolestaan sitä mieltä, että kyseessä olisi Sami Hintsanen.

Yllätys olikin suuri, kun Hiirulainen riisui maskinsa ja sen alta paljastui Katajan läheinen ystävä. 

– Katsojat eivät ehkä tiedä sitä, että olemme siviilissä todella läheisiä ystäviä, Kataja päivitteli ja ihmetteli, miten häneltä on voinut mennä tämä täysin ohi. 

Katso videolta, osuvatko veikkaukset oikeaan!

Lisää Masked Singer -viihdettä on tarjolla puolella: Masked Singer USA:n 2. tuotantokausi on alkanut mtv-palvelussa. Jaksoja julkaistaan kaksi viikossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja