Jarkko Ruutu mallipuolisostaan: Ikäero yllätti täysin

Uransa lopettanut jääkiekkoilija Jarkko Ruutu kertoo tuoreessa elämäkerrassaan, että ikäero tulevan vaimon kanssa tuntui isolta.

Oletettua suuremmaksi paljastunut ikäerokaan ei estänyt Jarkko Ruudun, 40, ja Sofia Ruudun, 27, vetovoimaa toisiaan kohtaan.

Ruutu toteaa tänään keskiviikkona julkaistussa Jumalainen näytelmä -elämäkerrassa (Otava), että parin todellinen ikäero yllätti miehen. Lopulta hän kuitenkin päätti niin sanotusti antaa mennä.

"Etkös sinä ole 30? Tuota noin. En. Olen 33. Ai jaa. Mulle sanottiin, että sä olet 30. Paljonko sulle sanottiin, että mä olen? Kuulemma 23. Mikä on oikea lukema? Täytän pian 20. Pakko myöntää, että se oli tiukka tilanne. Gäppiä oli 13 vuotta. Päätin kuitenkin, että antaa mennä, kun kaikki tuntui niin hyvältä ja matka Kanadaan oli jo sovittu."

– Kun se selvisi, niin olihan se iso yllätys, kun ikäero yhtäkkiä tuplaantui, Ruutu kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Toisaalta, Sofia on ollut aina kypsä ikäisekseen. Minä olen ollut henkisesti meistä se nuorempi. Taidan vieläkin olla.

Ruudulla ei ollut miehen itsensä mukaan mitään hävittävää.

– Eihän siinä mitään voinut, kun toinen oli jo koneessa matkalla Ottawaan. Meidän ideologia oli se, että ei tarvitse ladata mitään odotuksia suuntaan tai toiseen.

Ruutu kertoo kirjassa, että Sofia muistaa parin ensitapaamisesta parhaiten hänen paitansa: valkoisen hupparin, jossa oli kaksi isoa kotkaa rinnassa. Ensimmäinen minuutti oli kovanaamana tunnetun kiekkoilijan mukaan tunnustelua.

– Enhän minä itse muistanut yhtään, mitä minulla oli päällä. Ei minulla ole harmainta aavistusta, mitä minulla oli eilen päällä. Sellainen detalji jäi Sofialle mieleen, Ruutu muistelee.

Jarkko ja Sofia Ruutu avioituivat 21. heinäkuuta vuonna 2012. Pariskunnan esikoistytär Greta syntyi loppuvuodesta 2013. Pari odottaa tällä hetkellä toista lastaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja