Jari-Matti Latvalalla miljoonien kiista verottajan kanssa – Maisa Torppa kertoo mökin kohtalosta: "Minulla on osaomistus ja saan viettää siellä aikaa"

3:43
Jari-Matti Latvala kommentoi MTV Uutisille kiistaa verottajan kanssa - katso video!

Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa hankkivat tontin vajaa kolme vuotta sitten.

Rallikuski Jari-Matti Latvalan kiista verottajan kanssa on edennyt siihen pisteeseen, että ainakin osa hänen omaisuudestaan on nyt ulosmitattu.MTV Urheilun tietojen mukaan verottaja vaatii Latvalalta lähes 4,9 miljoonaa euroa jäännösverona.

Latvala ei halua kommentoida sitä, minkä suuruisen summan arvosta hänen omaisuuttaan on tällä hetkellä ulosmitattuna tai mitä kaikkea omaisuutta toimenpiteen piirin kuuluu.

– Sen verran voi sanoa, että mun henkilökohtainen auto ja Helsingin-talo ovat esimerkiksi ulosmitattuna, Latvala kertoo.

Latvala saa käyttää verottajan ulosmitattavaa omaisuuttaan normaaliin tapaan, mutta ei saa myydä sitä niin kauan kuin kiista on vielä kesken.

Latvalalla ja hänen entisellä kihlatullaan Maisa Torpalla on ollut mökki Puumalassa vajaa kolme vuotta, jossa he viettivät suhteensa aikana paljon aikaa. Latvala omistaa tontista ja mökistä suurimman osan, mutta Torpan omistuksessa on 1/10 osa. MTV Uutisten selvityksen mukaan mökki on ulosmitattu 11.5.2020 ja velallinen on Jari-Matti Latvala.

MTV Uutiset tavoitti Torpan, joka kertoi mökin kohtalosta.

– Minulla on osaomistus mökkiin, ja saan viettää omalla tilallani aikaa. En tiedä vielä, miten tulevaisuudessa mökin käy. Nämä ovat sellaisia asioita, jotka ratkomme Jari-Matin kanssa kahdestaan, Torppa kertoi.

– Mökki on tärkeä paikka minulle, sillä olen suunnitellut kaikki lattiasta kattoon. Sen lisäksi olen suunnitellut sisustuksen. Minulla on tunneside siihen paikkaan, Torppa kertoo.

Torppa avioitui it-alalla työskentelen Mikon kanssa ystävänpäivänä.

– Meidän piti Mikon kanssa ostaa Jari-Matin osuus itsellemme, mutta nyt sitä ei pystytä tekemään, kun Jari-Matti ei saa myydä omaisuuttaan, Torppa harmittelee.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja