Jared Leto meditoi autiomaassa 12 päivää – koki elämänsä suurimman järkytyksen palattuaan sivilisaation pariin

0:46
Näyttelijä Tom Hanksilla ja hänen vaimollaan Rita Wilsonilla todettiin koronavirustartunta viime viikolla

Koronavirus levisi maailmanlaajuiseksi pandemiaksi Jared Leton ollessa kaikessa rauhassa meditoimassa aavikolla. 

Yhdysvaltalainen muusikko-näyttelijä Jared Leto on todennäköisesti yksi harvoista ihmisistä, jolle koronaviruksen laaja levinneisyys sekä vakavuus tuli hiljattain täytenä yllätyksenä. Leto julkaisi nimittäin tiistaina 17. maaliskuuta Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoi palanneensa juuri 12 päivää kestäneeltä meditaatioretriitiltä, eikä hänellä ollut mitään hajua siitä, mitä muualla maailmassa samaan aikaan tapahtui.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

 –Olimme täysin eristyksissä. Ei puhelimia, ei kommunikaatiota tai muuta. Meillä ei ollut mitään tietoa siitä, mitä sen laitoksen ulkopuolella tapahtui. Kävelin eilen täysin erilaiseen maailmaan. Maailmaan, joka on muuttunut ikuisiksi ajoiksi. Tajunnanräjäyttävää, vähintäänkin, Leto kirjoittaa päivityksessään. 

– Saan viestejä ystäviltäni ja perheenjäseniltäni ympäri maapallon ja yritän päästä perille siitä mitä tapahtuu. Toivon, että olette kaikki kunnossa. Lähetän positiivista energiaa kaikille. Pysykää sisällä. Pysykää turvassa, mies summaa. 

Leton tilanne ei ole kuitenkaan täysin ainutlaatuinen. Saksassa kuvataan tällä hetkellä maan omaa Big Brotheria, jonka asukkaille ei ole vielä kerrottu maailman lamauttaneesta pandemiasta. Entertainment Weeklyn mukaan asukkaille aiotaan kertoa asiasta suorassa lähetyksessä.

Korjattu autiomaa-sanan taivutusta otsikossa kello 7.34.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.