Jare Tiihonen julkaisi liudan ennennäkemättömiä lomakuviaan – some syttyi: "Kelpaisi tällaiset maisemat"

9:41
Jare Tiihonen avautui musiikkialan ahdingosta Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Jare Tiihonen julkaisee nykyään hyvin harvakseltaan kuvia sosiaalisessa mediassa.

Räppiuransa Cheekinä lopettanut Jare Tiihonen päätti hiljaiselonsa Instagramissa. Matkustamista rakastava Tiihonen muistelee reissujaan ja julkaisi ennennäkemättömiä kuvia sosiaalisessa mediassa.

Ensimmäisessä kuvassa Tiihonen hymyilee leveästi kameralle pyörän päällä, ja taustalla siintää upea maisema. Kaikki kuvat pääset katsomaan klikkaamalla nuolesta.

(Jos et näe kuvia, voit katsoa ne tästä)

Tiihosen fani ovat iloisia, kun mies julkaisi pitkän tauon jälkeen kuvia sosiaalisessa mediassa. Miehellä on yli 325 700 seuraajaa, joten kuvakollaasiin tuli satoja kommentteja ja yli 40 000 tykkäystä.

– Hienoja lomakuvia. Kiva, että pitkästä aikaa päivitit jotain tänne.

– Komee mies ja komeet maisemat

– kelpais tälläset maisemat

Tiihonen lopetti uransa Cheekinä Valot sammuu -konsertteihin Lahden Mäkimontussa 25.8.2018.Tiihonen antoi ensimmäisen tv-haastattelunsa artistiuransa lopettamisen jälkeen eli yli kahteen vuoteen MTV3-kanavan Viiden jälkeen -ohjelmassa joulukuussa. Tiihonen halusi tulla puhumaan musiikkialan #oikeusmusiikkiin-kampanjan tiimoilta.

– Ei ole ollut tarvetta antaa haastatteluja, mutta tämä on aihe ja kampanja, johon halusin tuoda oman osani, Tiihonen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja