Japanilaisvalmistaja esitteli älypuhelimen kahdella näyttölovella

Foxconn Groupiin kuuluva japanilainen Sharp on esitellyt uuden Aquos R2 Compact -puhelimen, jossa on kaksi näyttölovea, uutisoi The Verge. Näyttölovet ovat olleet viime aikoina suuri trendi, mutta kahta näyttölovea ei ole nähty kuin ohjelmistovirheen muodossa.

Sharpin Aquos R2 Compact on seuraaja viime vuonna esitellylle Aquos R Compactille. Uutuus tarjoaa kovan luokan tekniset ominaisuudet kompaktissa koossa. Aquos R2 Compactin ylälaidassa on pieni lovi etukameraa varten, kun taas alalaidassa on leveämpi lovi, jonka avulla on tehty tilaa sormenjälkilukijalle. Vaikka alalaidassa on lovi, on näytön alla kohtuullisen suuri reunus.

Aquos R2 Compactin näytön koko on 5,2 tuumaa ja sen tarkkuus on 2280 x 1080 pikseliä. Näytössä hyödynnetään IGZO LCD -tekniikkaa ja se tukee 120 hertsin ruudunpäivitysnopeutta.

Uutuuden sisuksissa on Qualcommin Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri. Aquos R2 Compactissa on neljä gigatavua RAM-käyttömuistia (LPDDR4X) ja 64 gigatavua tallennusmuistia. Puhelimen takapuolella sijaitsee yksi 22,6 megapikselin kamera 90 asteen laajakulmalinssillä ja LED-kuvausvalo. Etukameran tarkkuus on kahdeksan megapikseliä.

Aquos R2 Compactin käyttöjärjestelmänä toimii Googlen Android 9 Pie ja puhelimen akun koko on 2 500 milliampeerituntia. Laitteen fyysiset mitat ovat 131 x 64 x 9,3 millimetriä ja se painaa 135 grammaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja