Jannika B sairastui masennukseen – kiittää Toni Wirtasta: ”Hän varasi lääkäriin ajan ja lähes talutti minut sisälle”

Laulaja Jannika B kertoo Instagramissa sairastuneensa masennukseen.

Jannika B kirjoittaa avoimesti kamppailustaan uupumusta ja masennusta vastaan Instagramissa jakamisensa kuvien yhteydessä.

– En oikein osaa sanoa milloin kadotin itseni. Kuitenkin jo tovin olen ollut hukassa. Epävarmuus ja pelko ovat hallinneet elämääni, hän kuvailee.

– Olen tuntenut olevani täysin yksin vaikka todellisuudessa olen itse ollut väsynyt, poissaoleva ja etäinen. En ole jaksanut pitää itsestäni huolta tai nähdä ystäviäni, enkä aina edes vastata puhelimeen. Epäonnistumisen tunnetta, pääni sisällä kehittämiäni puutteita ja häpeää huonosta olostani olen yrittänyt korjata tekemällä, hymyilemällä ja olemalla entistä enemmän.

Jannika B muistuttaa tekstissään, että sosiaalisessa mediassa harva uskaltaa olla epätäydellinen ja haluaa puhua masennuksestaan avoimesti, koska tietää, kuinka vaikeaa on ymmärtää tarvitsevansa apua.

Laulaja kertoo myös, että hänet lääkäriin sai oma puoliso, Apulanta-yhtyeen solisti Toni Wirtanen.  

– Haluan siksi kiittää rakasta aviomiestäni, joka näki jo kauan ennen minua, että en ole oma itseni. Hän on tehnyt kaikkensa minun onneni eteen. Hän on hoitanut kodin ja lapsemme silloin, kun en itse ole siihen kyennyt niin, ettei rakas pieni tyttäremme ole koskaan joutunut näkemään rikkinäistä äitiään ja luulemaan, että hän olisi syypää äidin huonoon oloon.

– Kiitollinen olen myös siitä, että hän varasi minulle lääkäriin ajan ja lähes talutti minut sisälle asti. Enhän itsekään varsinaisesti vielä tajunnut, että mikään olisi ollut vialla. Ajattelin vain, että tämmöinen surullinen elämää pelkäävä hahmoko minusta on nyt tullut? Onneksi ei.

Voi lukea laulajan kirjoitukset kokonaan täältä ja täältä

Lue myös:

    Uusimmat