Janni Hussi kirjoitti tunteikkaan tekstin parisuhteen vakiintumisesta: "Ei tarvitse esittää olevansa mitään muuta kuin on"

5:10
Sometähti Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki

Janni Hussi kirjoitti tunteikkaan tekstin Instagram-tilillään. 

Radiojuontaja Janni Hussi alkoi seurustella puolisonsa Joel Harkimon kanssa kolmisen vuotta sitten. Näiden vuosien aikana he ovat menneet kihloihin sekä rakennuttavat paraikaa yhteistä taloa.

Hussi kirjoitti sunnuntaina Instagram-tililleen tunteikkaan tekstin siitä, kuinka arvostaa sitä, kun suhde vakiintuu, alkuhuuman ihanuudesta huolimatta. 

Hussi julkaisi tekstinsä yhteyteen kuvan, jossa poseeraa Harkimon kanssa auringonlaskun valossa.

– Alkuhuuman aikana usein hiotaan kulmia, kun ruvetaan laittamaan kahden itsenäisen ihmisen elämiä yhteen. Haetaan omaa paikkaa, toisen paikkaa ja opetellaan yhteisiä tapoja. Tehdään kompromisseja ja otetaan välillä yhteen, jotta linjat löytyy.

– Mä myös koen, että alkuhuuma on kropalle ja mielelle himppasen kuluttavaa. Koko ajan miettii toista, mitä se musta ajattelee vai ajatteleeko mitään, voinks mä laittaa tän hymiön tähän, jos mä sanon tai teen näin niin lähteekö se menemään ja missä kohtaa oikeasti uskallan ruveta näyttämään niitä mun huonoja puolia. Kroppa käy ylikierroksilla ja keskittyminen herpaantuu, kun ajatukset leijuu aivan muualla, kun olennaisessa, hän jatkaa kirjoituksessaan.

View this profile on Instagram

Janni Hussi (@jannihussi) • Instagram photos and videos

Hussista on ihanaa elää suhteessa, jossa asiat ovat jo vakiintuneet.

– On oppinut toisen toimintamallit ja toinen on oppinut sun. Ei tarvitse esittää olevansa mitään muuta kuin on. Epävarmuuden ja jännityksen tilalle on tullut kunnioitus ja luottamus. Alkuhuuman haihtuminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hommasta tulisi tylsää. Jokainen meistä muuttuu joka päivä, niin myös sä ja sun kumppani, kaveri tai vanhempi. Me usein taannutaan ajatukseen, että tunnetaan lähimmäisemme paremmin, kun todellisuudessa tunnetaan. Ja siksi ei osata enää olla kiinnostuneita heistä. Mä ajattelen, että aidosti kuuntelemalla toista, sä voit oppia joka päivä uutta lähimmistäsi.

Hussin moni seuraajista on samaa mieltä asiasta. 

– Niin samaa mieltä kaikesta, mitä kirjoitit, pikajuoksija Lotta Harala kirjoittaa. 

– Olet asian ytimessä. Alkuhuuman jälkeen vaan valitattavan usein ei malteta katsoa vielä muutamaa kiveä kääntäen, että olisiko siinä toisessa kuitenkin jotain, seuraaja yhtyy sanoihin. 

Eräs seuraajista on tehnyt erityisen huomion asiasta. 

– Ja voi piereskellä vapaasti, hän kirjoittaa. 

– Varsinkin tämä, Hussi kirjoittaa nauruhymiöiden kera. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja