Janni Hussin vihjailtiin rahoittavan luksuslomansa seksipalveluilla – järkyttyi törkeästä vihjailusta

Janni Hussi kertoo blogissaan saamastaan törkeästä viestistä.

VIDEO: Janni Hussi kilpailee parhaillaan MTV3-kanavalla nähtävässä Fort Boyardissa.

Mediapersoona Janni Hussi on juuri palannut viikon mittaiselta lomalta, jonka hän vietti Kreikassa Mykonoksen saarella. Lomatunnelmiaan Instagramissa ahkerasti jakanut Hussi on kertonut olleensa niin sanotulla "määmatkalla", eli lomailleensa yksin. 

Tuoreessa Idealistan blogikirjoituksessaan Hussi kertoo saaneensa loman aikana järkyttävän viestin, jossa vihjataan, ettei hänellä olisi varaa matkustaa yksin. Hän kertoi saamastaan viestistä myös Instagram-tilillään.

– Kun inboksiini pamahti viesti, jossa minun arveltiin olevan hyvä antamaan suuseksiä, koska en muuten ikinä majoittuisi vastaavanlaisissa paikoissa, jouduin ottamaan muutaman oikoluvun ennen kuin uskoin todella näkemäni. Kyseessä oli mies, joka viestin kirjoitti, Hussi kirjoittaa.

Hussi kertoo tehneensä keväästä asti paljon töitä ja ostaneensa loman itselleen syntymäpäivälahjaksi. Hän ihmettelee, miksi edelleen kuvitellaan, ettei nainen kykenisi tulemaan toimeen omillaan.

– On ollut tosi masentavaa seurata, miten kovaa duunia painavat mimmit aina leimataan jotenkin pyrkyreiksi, jos he tekevät jotain spesiaalia. Ihan liian usein alkaa keskustelu siitä miten ”se elää jonkun siivellä” tai ”salee elää pikavipeillä” ja ”varmana sillä on joku sugardaddy”. Mitä jos nää mimmit ihan oikeesti on ansainneet omat juttunsa? 

Hussi toteaa, että yksin matkustavilta miehiltä tuskin kysellään, kuka heidän matkansa rahoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat