Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi asteltuaan 19-vuotiaana Big Brother -taloon – BB-Anne muistelee: "Kaunis, iloinen ja ihana persoona"

2:16
Janita Lukkarinen on kuollut – katso tästä ote hänen viimeisestä haastattelustaan

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen menehtyi marraskuussa pitkän sairauden uuvuttamana vain 27-vuotiaana.

Pitkään parantumatonta syöpää sairastunut Janita Lukkarinen on menehtynyt. MTV Uutiset sai suru-uutisen perjantai-iltana Lukkarisen lähipiiristä. 

Lukkarinen tuli tunnetuksi vuonna 2012 asteltuaan Big Brother -taloon. Hyvinkääläinen Janita oli tuolloin 19-vuotiaana BB-talon kuopus.

– Olen hilpeä, kikatan aika paljon. Olen myös ärhäkkä, siis hyvällä tavalla, Janita kuvaili itseään tuolloin.

Lapsena Janita kertoi halunneensa palomieheksi tai astronautiksi. Kymmenen vuoden päästä hän toivoi olevansa kouluttautunut ja kenties jo äiti.

BB-taival loppui jo varsin nopeasti, kun Janita poistui ensimmäisenä kilpailijana oma-aloitteisesti BB-talosta.

Samaan aikaan Big Brotherissa olleelle Annelle jäi lämmin muisto Lukkarisesta, vaikka hän kuvailee kaksikon olleen BB-talossa kuin kissa ja hiiri.

– Janita oli loistava, kaunis, iloinen ja ihana persoona, joka kuoli aivan liian aikaisin. Toivon Janitan äidille, isälle ja ystäville pelkkää hyvää ja otan osaa heidän suruunsa.

Anne kertoo, että kaksikko piti yhteyttä toisinaan Lukkarisen sairastumisenkin jälkeen.

– Kun viimeksi puhuin hänen kanssaan, hän sanoi, että taivaan isä odottaa häntä ja hänellä on ollut hyvä elämä.

Big Brotherin jälkeen Lukkarinen ehdittiin nähdä myös useissa muissa tosi-tv-ohjelmissa. Paria vuotta myöhemmin hän oli yksi Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella.

Temppareiden jälkeen Lukkarinen osallistui myös Martina ja hengenpelastajat -ohjelman toiselle tuotantokaudelle, jossa hän mitteli Martina Aitolehden opastuksessa hengenpelastustaidoista muiden tosi-tv-kaunottarien kanssa.

Lukkarinen sai musertavia uutisia kesällä 2017, kun nuorella naisella todettiin imusolmukesyöpä.

Lukkarinen kertoi syöpätaistelustaan avoimesti sosiaalisessa mediassa dokumentoiden sairautensa etenemistä.

Lukkarisen syöpä oli aiemmin mennyt remissiovaiheeseen, mutta sairaus uusiutui kesällä 2019. Vuosi sitten syksyllä Lukkarinen sai tietää, että syöpä oli levinnyt, eivätkä hoidot enää tepsineet. Hän menehtyi viikko sitten 27. marraskuuta läheistensä ympäröimänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja