Janita Lukkarisen kuolemasta valtava suru – "Voi Janita, kun oisit voinut parantua"

2:16
Janita Lukkarinen on kuollut – katso tästä ote hänen viimeisestä haastattelusta

Janita Lukkarisen kuolema on herättänyt valtavasti surua suomalaisten keskuudessa. 

MTV Uutiset kertoi tänään, että tosi-tv-ohjelmista sekä sosiaalisesta mediasta tunnettu Janita Lukkarinen on menehtynyt 27-vuotiaana. 

Lukkarinen sairastui syöpään kesällä 2018, minkä jälkeen hän on kertonut sairaudestaan ja sen hoidosta avoimesti sosiaalisessa mediassa. 

Hänen seuraajansa ovat myötäeläneet Lukkarisen sairauden niin myötä- kuin vastamäissäkin. 

Perjantaina julki tullut suru-uutinen on saanut osakseen valtavasti huomiota niin valtamedioissa kuin sosiaalisen median eri kanavissa. 

MTV Uutisten Facebookissa jakama uutinen sai tunnissa satoja kommentteja, joissa välitetään osanotot Lukkarisen perheelle ja läheisille. 

– Aina nuoren lähtö tuntuu todella surulliselta, eräs sanoo haikeana.

– Vaikea oli taival, nyt ei ole kipuja! Ihana nuori nainen, joka rohkeasti ja avoimesti kertoi sairaudestaan, toinen kirjoittaa.

"Toivottavasti nyt loppuu se rääpiminen"

Janita Lukkarinen joutui sairastelunsa aikana myös useiden ilkeiden kommenttien kohteeksi, kun sosiaalisessa mediassa muun muassa epäiltiin hänen sairauttaan. 

– Lämmin osanotto läheisille, ystäville ja sukulaisille. Seurasin paljon Janitan postauksia ja inholla lueskelin, kuinka raadollisia ja ilkeitä kommentteja ihmiset laittoivat, ja ihmettelin, minkälainen ihminen pystyy tuohon ilkeilyyn, eräs kirjoittaa. 

– Toivottavasti nyt loppuu se rääpiminen, mitä sai osakseen näilläkin palstoilla. Lämmin osanotto Janitan läheisille. Ventovieraanakin seurasi surulla nuoren ihmisen tarinaa ja toivoi että vielä selviäisi, toinen komppaa. 

"Voi, kun olisit parantunut"

Janita Lukkarinen tuli alun perin julkisuuteen vuonna 2012 osallistuttuaan Big Brother -tosi-tv-ohjelmaan.

Useat Big Brother -ohjelmaan osallistuneet ovat jakaneet suru-uutisen Facebook-tileillään kauniiden muistokirjoitusten kera. 

– Voi Janita, kun oisit voinut parantua. Mä tiedän, että nyt sä olet oikeassa paikassa ja tiedät mistä puhuin. Vaikka me vain pienesti toisemme tunsimme, niin mun mieli on nyt suunnattoman surullinen. Nuori, elämää täynnä oleva enkeli, sinulle tänään kynttilä palamaan. Rockaa taivaassa, vuonna 2011 Big Brotheriin osallistunut Suvi Pehkonen kirjoittaa. 

14:31
Janita Lukkarinen erikoishaastattelussa syksyllä 2019: "Toivon, että tähtipöly laskeutuisi tänne mun jälkeen ja jäisi elämään"

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja