Janican tyttären uskomattomia hiuksia on ihmetelty jo syntymästä lähtien: "On jopa kysytty, onko Nellalla peruukki"

0:49
Nellan hiukset herättävät ihastusta.

Pirkanmaalla asuvan Nella-tytön upeat hiukset ihastuttavat ja ihmetyttävät.

Kun Janica Viljakan tytär Nella syntyi kesällä 2017, oli tytöllä jo tummat ja tuuheat hiukset päässään. Siitä hiukset ovat vain kasvaneet ja kasvaneet, ja nyt yksivuotiaalla tytöllä on jo olkapäille ulottuva kaunis ja kiiltävä tukka.

Äiti Janica kuvailee tyttärensä hiuksia naurahtaen "tuulenpesäksi". Varsinkin pienempänä hiukset sojottivat joka suuntaan ihan luonnostaan.

– Synnytyssairaalasta lähtien kätilöt ovat hämmästelleet neidin tukkaa. Nellan hiuksia on siitä saakka ihasteltu ja ihmetelty, että miten voi olla noin mahdoton tukka. Joskus on jopa kysytty, että onko Nellalla peruukki, Janica kertoo MTV Uutisille.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Nellan hiukset ovat näyttäneet kolmen päivän, muutaman kuukauden ja yli vuoden ikäisenä!

Kaikilla perheessä paksut hiukset

Janica kertoo, että myös heillä vanhemmilla on paksut hiukset ja kaikilla Nellan sisaruksilla on ollut myös paljon tukkaa jo heti syntymästä lähtien.

Nellan hiuksia ei olla leikattu vielä kertaakaan, eikä se ole vielä vanhempien suunnitelmissakaan. Pitkien ja paksujen hiusten laittaminen ei aiheuta onneksi kiukkua.

– Nella tykkää kyllä hiusten harjaamisesta ja tuokin usein harjaa ja pampulaa, että laitetaan hiukset kiinni, Janica kertoo.

Myös toisen suomalaistytön pitkät ja paksut hiukset ovat ihastuttaneet. 4-vuotias Sofia haluaa olla isona Suomen "Tähkäpää".


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja