Jani Toivola puhuu avoimesti epävarmuuksistaan: "Miten kamalaa oli kun joku sanoi neidiksi"

Jani Toivola – Kirja tytölleni 7:51
Jani Toivola – Kirja tytölleni

Jani Toivola kertoo avoimesti sosiaalisessa mediassa nuorempana tuntemastaan epävarmuudesta ja siitä, kuinka hänen piti peitellä omaa käytöstään.

Kansanedustaja-juontaja Jani Toivola julkaisi Instagram-tilillään maanantaina 18. helmikuuta avoimen ja koskettavan päivityksen. Julkaisussaan Toivola kertoo varsinkin nuoruudessaan kokemasta epävarmuudesta ja siitä, miten vaikeaa oli pystyä ilmaisemaan itseään avoimesti. 

Kuvassa Toivola poseeraa siististi pukeutuneena hississä. 

– Näkisin itseni kovin mielelläni vähäeleisenä ja hillityn maskuliinisena. Tämä kuva on kuitenkin lähempänä totuutta. Tuli ihan vahingossa. Kontrolli unohtu, Toivola kirjoittaa. 

– Muistan teininä miten kamalaa oli kun joku sanoi neidiksi. 

Toivola kertoo päivityksessään, kuinka hän yritti nuorena hillitä olemustaan, kuten heiluvia ranteitaan sekä innostunutta puhettaan. Hän kertoo myös helpotuksesta sekä vapauden tunteesta, kun hän viimein uskalsi päästää irti itsensä kontrolloimisesta. 

– Miten paljon tuli lisää tilaa olla. Tuli ilo ja nautinto. Edelleen sitä toisinaan pelkää olevansa liikaa tai reagoivansa väärin. 

Päivityksensä lopussa Toivola toteaa, että onneksi hän kokee vastaavia tunteita enää harvoin. Hän toivoo, että myös kaikki muut voisivat näyttää vapaasti kaikki puolensa, niin töissä kuin vapaa-ajalla. 

Toivolan päivitys on kerännyt useita komppaavia kommentteja. Useat Toivolan seuraajat ovat kehuneet miestä tämän ulosannista. 

– Mä tänään täysin mesmeroituneena ihailin sun käsien ja sormien elehdintää sanoja siivittämässä. Mietin siinä kun seisottiin, että toivottavasti mun kädet puhuu yhtä kauniisti, kuin sun, bloggaaja Mariela Sarkima kommentoi Toivolan päivitystä. 

Lue myös:

    Uusimmat