Mainos

Jälleen pommiuhka CNN:n toimituksessa – Suora lähetys jatkui kadulta toimituksen edestä

2:12

Uutiskanava CNN:n New Yorkin toimitukseen tuli pommiuhkaus varhain aamulla Suomen aikaa. Uhkaussoitto aiheutti toimituksen evakuoimisen. Uhkaus osoittautui kuitenkin perättömäksi.

Soittaja sanoi, että rakennuksessa olisi viisi pommia. Poliisi tyhjensi ja tutki rakennuksen. Palohälytys laukaistiin evakuoinnin nopeuttamiseksi. Poliisi ja palokunta myös sulkivat kolme katua toimituksen ympäriltä.

Evakuointi keskeytti CNN:n iltaohjelman hetkeksi. Kanavalta tuli nauhoitettua ohjelmaa noin puolen tunnin ajan, minkä jälkeen suora lähetys jatkui kadulta toimituksen edestä.

Poliisi ei löytänyt uutiskanavan toimitalosta Time Warner Centeristä Mannhattanilla mitään pommiin viittaavaa.

Toimitus pääsi palaamaan työpaikalleen noin puolentoista tunnin odotuksen jälkeen.

– Arvostamme viranomaisten nopeaa toimintaa ja kaikkien työntekijöidemme ammattimaisuutta ja rauhallisuutta, sanoi CNN:n johtaja Jeff Zucker.

Lokakuussa kirjepommien sarja

Lokakuussa CNN:n toimitukselle osoitettiin useita kirjepommeja, joista yksikään ei räjähtänyt.

Pommit olivat osa kirjepommien sarjaa. Kirjeitä lähettiin myös useille demokraattisen puolueen poliitikoille. Pommeista yksikään ei kuitenkaan räjähtänyt.

Lokakuun pommien lähettämisestä syytetään 56-vuotiasta floridalaista Cesar Sayocia. Hän odottaa tällä hetkellä oikeudenkäyntiä, jossa hän vastaa viiteen eri syytteeseen. Hän saattaa saada enimmillään 48 vuoden vankeusrangaistuksen, jos hänet todetaan syylliseksi.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja