Jalkapallotähtien hyökkäys kohti Donald Trumpia jatkuu: "En halua puhua miehelle, joka ei ansaitse tippaakaan kunnioitusta"

Jalkapallon MM-kilpailujen finaaliin Hollantia vastaan valmistautuvan Yhdysvaltojen joukkue on ollut sanasodassa maan presidentti Donald Trumpia vastaan. Nyt uusi nimi on liittynyt mukaan rintamaan. 

Suurinta ääntä Yhdysvaltojen joukkueessa Trumpia kohtaan on pitänyt Megan Rapinoe. Hän ei laula otteluissa kansallislaulua, eikä suostu laittamaan kättään sydämelleen. 

– En aio mennä sinne v**un Valkoiseen taloon, Rapinoe latasi aiemmin.

Trump oli vastannut toteamalla, että hänen ei pitäisi olla kunnioittamatta kotimaataan, koska niin paljon on tehty hänen ja joukkueen eteen. Nyt myös Yhdysvaltojen puolustaja Ali Krieger on avannut sanaisen arkkunsa.

– En todellakaan menisi Valkoiseen taloon. En halua puhua sellaisen miehen kanssa, joka ei ansaitse tippaakaan kunnioitusta. En aio vain katsoa sivusta, kun sivustakatsoja ja kiusaaja puhuu ystävälleni noin. Tuen häntä ystävänä, Krieger sanoi CNN:lle.

Yhdysvallat kohtaa Hollannin sunnuntain loppuottelussa. Ruotsi ja Englanti pelaavat puolestaan lauantaina MM-pronssista.

Lue myös:

    Uusimmat