Jalkapallon maailmanmestari katsoo jo uudelle uralle – "Haluaa spermamiljonääriksi"

Jalkapallon maailmanmestari Thomas Müller myy tätä nykyä hevosten spermaa. Saksalaislehti Bild uutisoi Müllerin "haluavan nyt spermamiljonääriksi".

Miljoonia jalkapallossa tienanneen 31-vuotiaan Müllerin futisura jatkuu yhä Bayern Münchenissä, mutta saksalainen on suunnannut katsettaan myös pidemmälle. Müller on pyörittänyt kouluratsastusmestarivaimonsa Lisan kanssa Gut Wettlkam -nimistä farmia Saksassa jo vuosia, mutta siitä on tullut nyt EU:n virallinen siemennysasema kouluratsastushevosille.

– Lisa ja minä olemme ottaneet seuraavan askeleen "hevoselämässämme". Gut Wettlkam odottaa innolla vuoden 2021 siitoskautta oriemme kanssa, Müller kertoi Instagramissa.

Gut Wettlkamilla on siemennykseen tarjolla kolme luotettua oria: D'avie, Four Roses ja Bowmore. Müllerin verkkosivuilla kuvaillaan, että kaksinkertaisella maailmanmestarilla D’aviella on tarjota "kaikki, mitä kouluratsastushevoselta voi haluta".

Siemennys D’aviella maksaa 1 600 euroa, josta 500 euroa on siitoksesta ja 1 100 euroa raskaudesta. Yksi ori voi tuottaa monia satoja jälkeläisiä, joten hommalla on mahdollista tienata muhkeita summia.

Müller on voittanut Saksan maajoukkueessa maailmanmestaruuden 2014 ja MM-pronssia 2010. Bayern Müchenissä plakkariin on napsahtanut lukemattomien kansallisten titteleiden lisäksi kaksi Mestarien liigan mestaruutta, kaksi Uefan Super Cupin voittoa ja seurajoukkueiden maailmanmestaruus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja