Jalkapalloilijat kolaroivat humalassa ja saattoivat lopettaa kapteeninsa uran – Englannin ex-maajoukkuepelaaja kuvasi toisen oksentamassa tunteja aiemmin

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Derbyn Mason Bennettiä ja Tom Lawrencea syytetään rattijuopumuksesta, kertoo Mirror. 

Kaksikko oli lähtenyt Derbyn joukkueen yhteisen illanvieton jälkeen autolla liikkeelle ja kolaroineet toisen auton kanssa. Kolarissa loukkaantui Derbyn kapteeni Richard Keogh, jonka kausi ellei koko ura ole nyt ohi. Englannin maajoukkueessakin esiintynyt ja Derbyssä myöskin pelaava Tom Huddlestone oli kuvannut aiemmin videon, jolla Bennett on baarin vessassa oksentamassa. 

Häntä pilkattiin videolla siitä, että olisi vain juonut kolme tuoppia. Bennett itse sanoi, että on juonut enemmän. Hän myös pyysi, että muut laittaisivat puhelimet pois. 

Derby tuomitsi tiedotteessa pelaajiensa teon.

– Suurin osa pelaajista käyttäytyi vastuullisesti ja lähti kahdeksan aikoihin. Pieni ryhmä jatkoi juopottelua. Heidän olisi pitänyt tietää, milloin lopettaa ja he myös kieltäytyivät mahdollisuudesta matkustaa kotiin seuran tarjoamilla autoilla. He tulevat maksamaan ison hinnan teoistaan, mutta annamme myös heille tuen paluun tekemisessä joukkueeseen, tiedotteessa sanottiin.

Derbyä luotsaa Barcelona-ikoni Philip Cocu. Kaksikko on vapautettu takuita vastaan ja he joutuvat oikeuden eteen 15. lokakuuta.

Lue myös:

    Uusimmat