Mainos

Jalkapalloikonin raaka murha – ruumiissa kidutuksen jälkiä, löytyi käärittynä muoviin

6:37

Meksikolainen jalkapalloikoni Marbella Ibarra löytyi kuolleena Tijuanasta etelään sijaitsevasta rantalomakohteesta Rosaritosta. Ruumiissa oli näkyvissä kidutuksen jälkiä ja se oli kääritty muoviin.

Videolla keskiviikon iltakymmenen Tulosruutu.

Ibarra perusti Meksikon ensimmäisen naisten jalkapallojoukkueen Xolas de Tijuanan. Hän oli kadonnut kuukausi sitten, ja hänen perheensä uskoi, että hänet oli kidnapattu. Motiivi murhalle on vielä epäselvä. 

Viranomaiset kertoivat, että ruumiille suoritetaan kuolinsyytutkinta, jotta varsinainen kuolinsyy saadaan selville. Tapahtunutta tutkitaan murhana. Ibarran jalat ja kädet olivat sidotut ja häntä oltiin hakattu voimakkaasti. Hänen uskotaan kuolleen perjantaina, mutta itse ruumis löytyi vasta maanantaina.

Tutkijoiden mukaan murha ei liity hänen rooliinsa valmentajana ja jalkapallovaikuttajana. Viimeisimpänä Ibarra oli omistanut aikansa auttaakseen taloudellisesti nuoria naisjalkapalloilijoita, jotta he voisivat päästä testeihin muihin kuin paikallisiin joukkueisiin. 

Tapahtunut sai aikaan suuren surun sosiaalisessa mediassa, hänen sisarentyttärensä Fabiola Ibarra, joka pelaa Meksikon maajoukkueessa, kirjoitti tunteikkaasti tädistään.

– Muistelen kaikkia niitä kauniita hetkiä, joita vietin kanssasi ja kaiken, jonka teit minun eteeni. Olet paras ystävä, paras täti ja paras valmentaja, Fabiola kirjoitti päivityksessään.

Marbella Ibarra ei itse ollut pelaaja, mutta hän rahoitti ensimmäisen amatöörijoukkueen toiminnan kauneussalonkinsa tuloilla. Tämän jälkeen hän perusti ensimmäisen ammattilaisjoukkueen Xolas de Tijuanan, joka pelasi aluksi Yhdysvaltojen sarjassa, sillä Meksikossa ei ollut tuolloin ammattilaissarjaa. 

Ibarra taisteli pitkään naisjalkapalloilun puolesta ja oli ratkaisevassa roolissa ammattilaissarjan perustamiseen vuonna 2017. 

Tijuana on pitkään kärsinyt väkivallasta, ja sen murhatilastot ovat kovassa nousussa. Tämän vuoden heinäkuu oli kaupungin historian verisin. Heinäkuussa raportoitiin 251 murhaa. Useat murhat liittyvät huumekauppaan, mutta myös kidnappaukset ja kiristys ovat yleisiä. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja