Mainos

Murhatun koulutytön äiti yrittää löytää tyttärensä murhaajat joukkorahoituksella - "Haluan vain totuutta"

Britanniassa murhatun koulutytön Scarlett Keelingin epätoivoinen äiti yrittää selvittää tyttärensä murhaa järjestämällä joukkorahoitusta ratkaisevien vinkkien antajille. Äiti epäilee, että tämä on hänen viimeinen mahdollisuutensa saada murha selvitettyä. Scarlett Keeling surmattiin Intian Goalla yhdeksän vuotta sitten.

Fiona MacKeown on taistellut vuosikausia saadakseen oikeutta. Hänen tyttärensä Scarlett Keeling kuoli 15-vuotiaana Goan turistirannalla helmikuussa 2008. Kahta miestä on syytetty siitä, että he olisivat tarjonneet tytölle huumeita, raiskanneet ja jättäneet sen jälkeen hukkumaan, mutta heidät vapautettiin syytteistä viime syyskuussa.

20 000 punnan palkkio

Nyt Scarlettin äiti, 53-vuotias Fiona MacKeown on käynnistänyt joukkorahoitushankkeen justgiving.com -sivustolla ja vetoaa ihmisiin lahjoittamaan rahaa palkkioita varten. Tavoitteena on 20 000 puntaa eli noin 23 000 euroa. MacKeown ja hänen juristinsa Vikram Verma toivovat, että palkkio rohkaisisi silminnäkijöitä tulemaan esiin.

– Uskon että tämä on minun viimeinen mahdollisuuteni löytää todistajia, jotka näkivät Scarlettin hänen kuolinyönään. Tarinassa on liikaa aukkoja, MacKeown kirjoittaa sivustolla.

– En pysty päästämään irti Scarlettista. Hän oli kiltti tyttö jolla oli elämä edessään, MacKeown suree.

Jos saamme nyt oikeutta Scarlettille, se olisi ensimmäinen kerta. Tämä avaa väylän muillekin, joihin olen ollut yhteydessä, ihmisille joiden rakkaita on murhattu Goalla ja kohdeltu viranomaisten taholta piittaamattomasti, hän jatkaa.

– Haluan vain totuutta.

Alusvaatteet ja sandaalit rannalla

Teinitytön ruhjoutunut ruumis löytyi suositulta Anjunan rannalta Goan turistikohteesta 18.2.2008. Scarlett oli ollut lomailemassa äitinsä ja muun perheensä kanssa. Pian tämän jälkeen pidätettiin kaksi ihmistä.

36-vuotias baarimikko Samson D´Souza ja 47-vuotias Placido Carvalho, jota epäillään huumekauppiaaksi, olivat ilmeisesti viettäneet iltaa ja juoneet alkoholia Scarlettin kanssa. Jälkeenpäin heidän on syytetty sujauttaneen hänelle huumetta ja raiskanneen hänet minkä jälkeen tyttö jätettiin tajuttomana rannalle. Tämän seurauksena hän hukkui, maaliskuussa 2010 nostetussa syytteessä sanotaan.

Vuosikausien tutkimusten ja oikeudenistuntojen jälkeen molemmat miehet kuitenkin vapautettiin syytteistä viime syyskuussa.

– Goan poliisi on yrittänyt peitellä tätä väittämällä sitä onnettomuudeksi ja kiistämällä vammat, MacKeown sanoo.

– Scarlett kasvoi Cornwallin rannikolla, hän oli vahva uimari joka osasi kunnioittaa merta.

– Löysin tapahtumapaikalta Scarlettin alusvaatteet ja sandaalit, toinen sandaali oli rikkoutunut. Paikalla olevat pojat kertoivat että hänet raiskattiin ja murhattiin.

Nyt MacKeown toivoo että paikalla mahdollisesti olleet ihmiset ottaisivat yhteyttä ja kertoisivat mitä tietävät. Äidin mukaan paikalla on ollut ainakin kaksi todistajaa, jotka voisivat vielä tulla esiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.