Jalkapalloikoni lähti Dubain mannekiiniksi – potkut tuli

Tanskan maajoukkueikoni Brian Laudrup ryhtyi Visit Dubain mannekiiniksi ja sai potkut Tanskan TV2:n jalkapalloasiantuntijan paikalta. TV2 kertoi aiheesta kotisivuillaan.

Maineikkaan jalkapallouran ja vuonna 1992 Tanskan paidassa Euroopan mestaruuden voittaneen Laudrupin Visit Dubain kanssa tekemä mainoskampanja ei ollut TV2:n mieleen, joten tiet erosivat.

– Olemme yhdessä Brian Laudrupin kanssa sopineet yhteistyön lopettamisesta, koska se ei sovi siihen kampanjaan, jossa hän on nyt mukana. Haluamme kiittää Briania hänen näkemyksistään ja panoksestaan miesten maajoukkueen otteluissa TV2:ssa, urheilujohtaja Frederik Lauesen totesi.

Laudrup mainostaa Dubaita kampanjassa, joka on yhteydessä marras-joulukuussa Qatarissa järjestettäviin jalkapallon miesten MM-kilpailuihin. Suurkaupungin toiveena on, että monet fanit asuisivat turnauksen aikana Dubaissa, josta on vain tunnin lentomatka Qatariin.

Visit Dubain verkkosivuilla olevalla videolla voi nähdä Laudrupin muistelemassa vuoden 1998 MM-kisojen riemukohtausta tehdyn maalin jälkeen. Laudrupia on syytetty urheilupesusta, jossa tunnetut henkilöt auttavat puhdistamaan sellaisen maan mainetta, missä esimerkiksi ihmisoikeuksia noudatetaan löyhästi.

Lue myös:

    Uusimmat