Italialaislähde: Mick Schumacher lähellä sopimusta Ferrarin kanssa – myös Mersu tavoittelee

Saksalaiskuljettaja Mick Schumacher on lähellä sopimusta Ferrarin F1-tallin kanssa, mutta myös Mercedes on edelleen kiinnostunut kiinnittämään seitsenkertaisen F1-mestarin Michael Schumacherin pojan riveihinsä. Asiasta kertoo Motorsport.comin italiankielinen versio.

Mick Schumacher voitti tänä vuonna F3-sarjan mestaruuden. Ensi kaudella hän kilpailee F2-sarjassa Prema-tallissa. F1-sarjan kärkitallit haluaisivat Schumacherin mukaan nuorten kuljettajien kehitysohjelmaansa.

19-vuotias Mick Schumacher on pystynyt tähän mennessä rahoittamaan ajouransa itsenäisesti, joten hän ei ole toistaiseksi mukana minkään F1-tallin kehitysohjelmassa.

Ferrarin nuorten kuljettajien akatemian, jota kautta Charles Leclerc nousi Ferrarin F1-kuljettajaksi, uskotaan olevan Schumacherin kannalta houkuttelevin tie kohti kuninkuusluokkaa.

– Hän ei ole vielä allekirjoittanut, mutta ei ole kaukana sopimuksesta, kertoo Motorsport.comin toimittaja Roberto Chinchero.

Mickin isä Michael voitti viisi maailmanmestaruutta Ferrarilla kausilla 2000-04, mutta ajoi myös Mercedeksen riveissä kaudet 2010-12.

Lue myös:

    Uusimmat