"Istu alas, ettet pyörry" – isoäidin reaktio vauvauutisiin sulattaa sydämen

Tällä liikuttavalla videolla nainen saa lahjaksi hyvin pienen paidan. Hänestä on tullut pienen tytön isoäiti!

Onnelliset yllätykset elämässä saattavat joskus tulla täytenä yllätyksenä. Raskausuutinen yllättää monet tuoreet äidit, mutta jo syntynyt lapsenlapsi voi myös saada pään pyörälle.

Upworthy.comin jakamalla videolla keski-ikäinen nainen saa yllättäen onnellisia uutisia. Videolla nainen saa lahjaksi hyvin pienen paidan, joka kertoo, että hänestä on tullut pienen tytön isoäiti. Lienee turha mainita, että naisen reaktio on itkunsekainen onnenkiljahdus.

– Äiti, istu sohvalle, ettet pyörry, videolla ohjeistetaan.

Kohtalon ihastuttava käänne 

Jo viisikuinen tyttölapsi tuli isoäidilleen yllätyksenä, koska hänet on adoptoitu.

– Äitini, joka itsekin on adoptiolapsi, tiesi, että olemme saaneet hyväksynnän. Hänellä ei kuitenkaan ollut aavistustakaan siitä, että meille oli löytynyt sopiva lapsi, jonka olimme jo saaneet perheesemme, vauvan äiti Laura kertoo.

Saamaansa lahjaa Lauran äiti luuli hääpäivälahjaksi, joten yllätys oli melkoinen. Laura halusi jakaa videon nettiin muistuttamaan adoption eduista ja siitä, että moni lapsi odottaa omaa kotia tälläkin hetkellä.

Videoimisen päätyttyä Lauran äiti esitteli vauvaa ympäri toimistoa ilmoittaen, ettei vielä aamulla ollut isoäiti, mutta kohtalon ihastuttava käänne muutti asian.

Lue myös:

    Uusimmat