Ismo Leikolalle suuri areenakeikka syksyllä – kiinnitettiin saman agentuurin listoille kuin Jimmy Fallon

Ismo Leikola tekee areenakeikan Helsingissä. Lisäksi koomikko solmi sopimuksen amerikkalaisten julkkisten suosiman agentuurin kanssa.

Ismo Leikola jatkaa suomalaisen komedia historian tekemistä Amerikassa ja maailmalla. Leikolan esiintyminen Conan O'Brienin talk show’ssa keräsi Facebookissa yli 63 miljoonaa katselukertaa tehden siitä show’n historian katsotuimman klipin.

Leikolaa manageroi The Arsonhouse, joka edustaa muun muassa myös koomikko Gabriel Inglesiasia. Vastikään Leikola pääsi myös huippuagentuuri CAA:n listoille samaan seuraan Jimmy Fallonin, John Cleesen ja muiden tähtien kanssa.

– Palasin vasta esiintymästä Australiasta, Melbournen komediafestivaaleilta. Seuraavaksi lähden kiertämään Amerikkaa. Keikkoja on buukattu muun muassa Bostoniin, Washingtoniin ja Chicagoon. Ehdin onneksi käymään Suomessakin. Syksyllä teen ison jäähallikeikan, jota on kyselty jo pitkään, Leikola sanoo tiedotteessa.

Miehen tällä erää viimeinen Suomen keikka on viime syksynä alkaneen NO NIIN -kiertueen päätösshow ja se nähdään Helsingin Jäähallissa 27. päivä lokakuuta.

Ennen jäähallia Leikola kiertää eri paikkakunnilla vain kymmenen päivän ajan. Myös kesällä on luvassa muutama keikka, kun Leikola saapuu Suomeen ottamaan taukoa Los Angelesin hektisestä elämästä.

Lue myös:

    Uusimmat