HS: Ismo Leikolan Conan-esiintymisestä megahitti – ohjelman historian katsotuin Facebook-video

Ismo Leikola esiintyi viime viikolla Conan O'Brienin isännöimässä talk show'ssa. Leikolan esiintymisklippiä on katsottu yli 43,5 miljoonaa kertaa.

Maailman hauskimmaksi ihmiseksi vuonna 2014 äänestetty suomalainen stand up -koomikko Ismo Leikola, 39, nähtiin maanantaina 22. tammikuuta tähtijuontaja Conan O'Brienin vieraana Conan -talk show'ssa.

Vuoden 2016 alusta asti vaimonsa kanssa USA:n länsirannikolla Los Angelesissa asuneesta Leikolasta tuli ensimmäinen amerikkalaisessa talk show'ssa esiintynyt suomalainen koomikko.

Leikola esitti ohjelmassa viiden minuutin mittaisen stand up -monologin, jossa hän perusteli, miksi sana ass on englannin kielen vaikein sana.

Video jaettiin Conanin Facebook-sivuilla, josta se on levinnyt hurjaa vauhtia. Tänään tiistaina klippiä on katsottu hurjat yli 43,5 miljoonaa kertaa ja sitä on jaettu 905 000 kertaa.


Helsingin Sanomien Nyt-liite selvitti, että Leikolan esiintyminen on Conan-ohjelman Facebook-sivun katsotuin video.

Ensimmäiset videot Conanin Facebook-sivulla ovat vuodelta 2010. Nyt-liite kävi läpi kaikki Conanin Facebook-videot, eikä sivulta löytynyt Leikolan esiintymisen lisäksi yhtään videota, jota olisi katsottu yli 40 miljoonaa kertaa.

Leikola itse iloitsi videon menestyksestä Instagramissa. 

– Ass-videolla on jo enemmän katsojia kuin Suomessa asukkaita! Tämä on älytöntä, kiitos kaikille! Leikola kirjoitti englanniksi.

Ismo Leikola valittiin vuonna 2014 maailman hauskimmaksi ihmiseksi. Katso miehen mietteet tittelin voiton jälkeen:


Ismo Leikola palasi Suomeen maailman hauskimpana 1:17


Lue myös:

    Uusimmat