Iskelmälegenda Kari Tapiosta tehdään elämäkertaelokuva

Näyttelijä Matti Ristinen esittää iskelmälaulaja Kari Tapiota ja Tiina Lymi laulajan vaimo Pia Viheriävaaraa tulevassa Olen suomalainen -elokuvassa. Elokuvan ohjaa Aleksi Mäkelä.

Vuonna 2010 kuolleesta iskelmälaulajalegenda Kari Tapiosta tehdään elämäkertaelokuva. Olen suomalainen -elokuvassa Tapiota näyttelee Matti Ristinen ja hänen vaimoaan, Pia Viheriävaaraa esittää Tiina Lymi.

Tiedotteessa kerrotaan, että Aleksi Mäkelän ohjaaman elokuvan kuvaukset alkavat pääkaupunkiseudulla huomenna tiistaina 6. maaliskuuta.

Ensi-iltansa Olen suomalainen saa syksyllä 2019. Solar Filmsin tuottama elokuva tehdään yhteistyössä Kari Tapion ja Pia Viheriävaaran poikien Joona Jalkasen, Jani Jalkasen ja Jiri Jalkasen kanssa.

– Isäni Kari Tapio teki ison työn ja menestyksekkään uran iskelmän alalla. Äidin ja isän elämään kuului paljon ylä- ja alamäkiä, mutta ennen kaikkea perheessämme oli paljon rakkautta. On hieno kunnianosoitus ja arvostus äidin ja isän elämäntyölle, että se päätyy valkokankaalle. Olihan isä tavallaan koko Suomen kansan omaisuutta ja toi sille omalta osaltaan viihdettä ja kulttuuria viiden vuosikymmenen aikana, Joona Jalkanen kommentoi tiedotteessa.

Katso alla Kari Tapio -aiheisia videoita.

Kari Tapion jäämistöä huonekaluista keikkajulisteisiin huutokaupattiin 3:41:53

Joona Jalkanen paljastaa huutokaupan"parhaat herkut" 1:52

Huudettavana irtaimistoa Harrikasta keikkajulisteisiin 0:36

Lue myös:

    Uusimmat