Mainos

Isäpuolta syytetään venäläispojan murhasta

Kaksi vuotta sitten Toholammilla kadonneen venäläispojan Pavel Sorokaletovin isäpuolta syytetään pojan murhasta. Valtionsyyttäjä Pekka Koponen päätti syytenimikkeestä viime torstaina. Syyttäjä on saanut tutkinnan valmiiksi ja Kokkolan käräjäoikeus jatkoi miehen vangitsemista. Seuraavan kerran asia on oikeuskäsittelyssä ensi viikon perjantaina.

Isäpuoli vangittiin viime maaliskuussa, jolloin mies tunnusti teon. Tuolloin hän kertoi surmanneensa luonaan asuneen ja koulua käyneen poikansa kotonaan Toholammilla ja laittaneensa ruumiin surmatyön jälkeen jätesäkkiin ja vieneensä sen autolla syrjäiselle metsätielle. Siellä hän jätti ruumispussiin tien ojaan.

Isäpuolta epäillään myös venäläisen vaimonsa Tamara Sorokaletovin surmasta. Tältä osin syyteharkinta on vielä kesken, mutta valmistuu loppuviikolla. Nainen löytyi surmattuna asunnostaan Kostamuksessa pian pojan katoamisen jälkeen huhtikuussa 2000.

Surmasta epäilty toholampilainen mies on syntynyt vuonna 1950. Hän on istunut vankilassa 1970-luvun lopulla tehdystä henkirikoksesta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.