Isänsä ullakkoa remontoineen karmiva löytö Saksassa: 40 vuotta sitten kadonneen naisen luuranko

Saksalaismies teki järkyttävän löydön isänsä ullakolta. Remontin yhteydessä löytyi 40 vuotta sitten kadonneeksi ilmoitetun naisen ruumis, uutisoi The Independent.

Cloppenburgissa remonttia tehnyt 33-vuotias mies löysi olkien ja lehtien peittämän naisen luurangon. Poliisi kertoi saaneensa soiton ”hyvin epätavallisesta löydöstä” 28. päivä elokuuta. Löydettäessä luurangolla oli yllään useita takkeja, housuja ja kenkiä, saksalaislehti Bild kertoo.

Luurangon uskotaan tutkimusten perusteella kuuluvan vuonna 1977 kadonneelle 28-vuotiaalle naiselle. Hän katosi viiden kilometrin päässä talosta, josta luuranko löydettiin.

Viranomaisten mukaan nainen oli katoillut aikaisemminkin. Vuonna 1976 hän oli ollut kadoksissa kuusi viikkoa, kunnes hänet löydettiin metsästä. Kolmen lapsen äidillä oli tiettävästi ollut mielenterveysongelmia, poliisi kertoi. Naisen aviomies kuoli vuonna 2012.

– Tämän tyyppinen löytö on erittäin epätavallinen, poliisin edustaja Josef Schade sanoi Bildin haastattelussa.

– Oletamme hänen käyneen nukkumaan ullakolle ja paleltuneen kuoliaaksi.

Luurangon löytänyt mies uskoo olevansa ensimmäinen isänsä ullakolla vuosikausiin käynyt ihminen. Poliisi ei usko, että naisen kuolemaan liittyy muita ihmisiä.

Lue myös:

    Uusimmat