15-vuotias Marvin oli kadoksissa vuosia – löytyi kuin ihmeen kaupalla epäillyn pedofiilin kaapista Saksassa

Yli kaksi vuotta kadoksissa ollut saksalainen Marvin-poika on löytynyt elossa poliisin tekemän kotietsinnän yhteydessä. Poika katosi 13-vuotiaana, uutisoi saksalainen RTL-televisiokanava.

Televisiokanavan mukaan poliisi teki perjantaina kotietsinnän epäillyn pedofiilin kotiin läntisessä Saksassa sijaitsevassa Recklinghausenin kaupungissa. Asunnossa oli paikalla kaksi miestä.

Etsinnän yhteydessä yhdestä asunnon kaapista paljastui kauan kadoksissa ollut 15-vuotias Marvin-poika. Hän oli hävinnyt jäljettömiin nuorisokodista kesällä vuonna 2017 hänen ollessaan 13-vuotias.

Pojan äiti onnessaan

Poliisi ei vielä kykene vahvistamaan, onko poika ollut asunnossa vastoin tahtoaan tai onko häntä hyväksikäytetty. Ei ole myöskään tiedossa, miten hän päätyi asuntoon.

RTL:n haastattelema poliisi sanoo kuitenkin, että on joitain viitteitä siitä, että poika olisi ollut asunnossa pidemmän aikaa vapaaehtoisesti. Pojan äiti Manuela Bock on onnellinen Marvinin löytymisestä.

Asunnossa paikalla olleet 44- ja 77-vuotiaat miehet paljastuivat isäksi ja pojaksi. Kumpikin pidätettiin, mutta vanhempi heistä päästettiin myöhemmin vapaaksi. Viranomaiset ottivat asunnosta tutkittavakseen muun muassa tietotekniikkaa.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat