Mainos

"Hän itki ja hakkasi seiniä öisin" – tytär oli vuosia vankina äitinsä asunnossa

1:04

Saksan poliisi on vapauttanut 26-vuotiaan naisen, jonka uskotaan olleen vangittuna äitinsä asunnossa mahdollisesti jopa vuosia, kertoo The Guardian.

Poliisi löysi naisen tiistaina ”huonokuntoisena ja laiminlyötynä” roskien täyttämästä asunnosta Rosenheimista, Etelä-Saksasta. Poliisin puhemiehen mukaan nainen on lähetetty psykiatriseen sairaalaan. Naisen on kerrottu kärsivän oppimishäiriöistä.

– Kommunikointi hänen kanssaan on todella, todella vaikeaa, puhemies Stefan Sonntag kertoi DPA uutistoimistolle.

Poliisi onnistui löytämään naisen sattumalta, sillä he olivat saapuneet asunnolle toimeenpanemaan häätöä.

Äiti yritti paljastuessaan itsemurhaa?

Viranomaisten pyrkiessä sisään asunnon 54-vuotias vuokralainen, jonka uskotaan olevan vangitun naisen äiti, yritti itsemurhaa hyppäämällä rappukäytävän porraskuiluun. Nainen sai pudotuksesta vakavia vammoja ja hänet kiidätettiin sairaalaan.

Kun poliisit pääsivät lopulta asuntoon, he löysivät vangitun naisen lukitun oven takaa.

– Uskomme, että hän on vuokralaisen tytär. Hän oli fyysisesti heikossa kunnossa ja asunut siellä kauan, mahdollisesti vuosia, poliisin puhemies Sonntag kertoi rosenheim24.de-uutissivustolle.

Nimettömänä esiintynyt naapuri kertoi uutissivustolle asuneensa viereisessä asunnossa vuodesta 2003 lähtien. Hän kertoi, ettei ollut nähnyt 26-vuotiasta naista kertaakaan.

Toinen naapuri arvioi medialle, että nuori nainen oli ollut vangittuna viiden vuoden ajan. Hänen mukaansa nainen oli itkenyt ja hakannut asunnon seiniä öisin.

– Viime vuonna nainen onnistui pakenemaan asunnosta kerran. Näimme hänet, mutta emme ajatelleet, että kyse olisi mistään erikoisesta, naapuri kertoi DPA-uutistoimistolle.

Saksalaismedia on kertonut, että naisten kanssa on asunut myös 15-vuotias poika.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.