Teinipoika löytyi pedofiilin komerosta ja poliiseja oli vastassa järkyttävä näky: Asunto täynnä muistilevyjä, lasten vaippoja ja vahvaa virtsan lemua

Yli kaksi vuotta kadoksissa ollut 15-vuotias poika löytyi viime viikon perjantaina pedofiliasta epäillyn miehen kotoa Saksan Recklinghausissa. Asiasta uutisoi uutistoimisto AFP:n juttuun viitaten.

Pojan kerrotaan kadonneen 11.kesäkuuta 2017. Hän oli isänsä kuoleman jälkeen muuttanut 13-vuotiaana nuorisokotiin. Poika katosi jäljettömiin sen jälkeen, kun hän oli jättänyt hyvästit nuorisokodin työntekijöille.

Saksalaisen -lehti kirjoittaa, että tutkijoiden mukaan poika on ollut asunnossa vähintään viimeiset kaksi vuotta.

Perjantain kotietsinässä miehen koko asunto tutkittiin tarkoin ja aineistoa kertyi lähes viidenkymmenen muuttolaatikollisen verran. Tutkijat joutuivat käyttämään hengityssuojamia asunnossa vahvana lemunneen virtsan takia. Tutkijat keräsivät muistilevyjä, vaatteita sekä lasten vaippoja.

0:34
Muistatko vielä Elisabeth Friztlin? Hänet vapautettiin isänsä kellarista yli 10 vuotta sitten.

Poika löytyi sattumalta

Epäillyn 44-vuotiaan miehen asuntoon suoritettiin kotietsintä, sillä häntä epäiltiin lapsen sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan materiaalin hallussapidosta. Samassa yhteydessä asunnosta löytyi myös kadoksissa ollut poika.

Miehellä on taustallaan kymmenen kuukauden ehdonalaistuomio lapsipornon hallussapidosta, joka hänelle tuomittiin viime vuonna. Pojan löytyminen onkin ilmeisesti sattumaa, sillä miestä haluttiin kuulustella uusien epäilyjen takia.

Äiti turvautui selvännäkijään

Bild kertoo pojan äidin osallistumisesta saksalaisen ZDF-televisiokanavan ohjelmaan, jossa hän kertoo muun muassa etsineensä poikaansa Facebookin avulla ja turvautui jopa epätoivoisena selvännäkijän apuun.

Henkimaailman asiantuntija muun muassa väitti näkevänsä pojan makaavan elottomana metsässä. Viranomaiset jopa tutkivat osoitetun alueen poliisikoirien avulla, mutta mitään ei selvinnyt.

Lähes toivonsa menettänyt äiti sai kuitenkin ennenaikaisen joululahja, kun hän vastaanotti puhelun pojan löytymisestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja