Mainos

Isän onneton erehdys: Tuhma kuva päätyi vaimon sijasta tyttärelle – ja sitten 1,5 miljoonalle muulle

Vanhempien pitäisi todella pysytellä kaukana nuorten suosimasta Snapchatista. Tätä mieltä on taatusti ainakin 18-vuotias Robyn, joka näki isän erehdyksen vuoksi paljon enemmän kuin olisi halunnut.

Se, että vanhemmat seuraavat lapsiaan sosiaalisessa mediassa, on jo itsessään rankkaa teini-ikäisille. Mutta eräs 18-vuotias koki elämänsä järkytyksen saadessaan nakukuvan Snapchatissa omalta isältään.

Brightonilainen Robyn Millen kertoi twiitissään 'haluavansa kuolla' saatuaan todella asiattoman ystävänpäiväyllätyksen: kuvan isästään alastomana kylpyammeessa emojien koristaessa tämän haaroväliä.

Robyn lähetti välittömästi isälleen palautetta kertomalla, että "Isä, Snapchattisi oli niin sopimaton." Isä ei kuitenkaan suhtautunut mokaansa yhtä kauhunsekaisin tuntein, vaan selitti rauhallisesti halunneensa lähettää kuvan Robynin äidille. "Anteeksi, luulin lähettäneeni sen vain äidillesi! Hah. En tiedä, miten tämä toimii."

Robyn selitti isälleen, että sen lisäksi, että kuva päätyi tyttärelle, isä oli julkaissut sen myös laajemmalle yleisölle. "Kaikki ystäväsi voivat nähdä sen."

Isä ei hätkähtänyt. "Mitä sitten? Ei ole mitään nähtävää paitsi jalkani ja nuo emojit." Ryhmäkeskusteluun osallistunut äiti puolestaan vain naureskeli viesteissään hulvattomalle mokalle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Robyn julkaisi tämän uskomattoman viestinvaihdon Twitterissä, ja ilmoitti sitten vanhemmilleen – Twitterin analytiikkaa tutkittuaan –, että  yli 1,5 miljoonaa ihmistä on nyt nähnyt isän haarovälikuvan.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.